Öneriler göz kanatıyor.
Amazon.com.tr parayı buna yükseltip alın, başka çare yok.
Öneriler göz kanatıyor.
1000Tl 'ye kadar çıkamam aliexpress'te güzel kampanyalar var gibi satın alıp kullananlar varsa güzel titreşim motorlu önerilere açığım.Öneriler göz kanatıyor.
Çok uyguna denk geliyor kaliteli ürünse almak isterim.Hocam AliExpress'teki şu model var forumdan alanlar var memnun olduğu bir konu paylaşmıştı bulursam atarım vergilerle ne kadar oluyor bilmiyorum bir kontrol edin bu model güzel.
![]()
Veri kurbaÄa kablosuz denetleyicisi için Nintendo anahtarı OLED/Lite konsol Pro Gamepad ile 1000Mah pil programlanabilir Turbo fonksiyonu - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
1000TL'ye kadar çıkamam AliExpress'te güzel kampanyalar var gibi satın alıp kullananlar varsa güzel titreşim motorlu önerilere açığım.
1000 üstüne çıkacaksa Banggood'dan kablosuz 8BitDo C Wireless alır Amazon'dan aynı paraya kablolu almaya gerek yok.
40 dolar yine oldukça pahalı.Banggood üzerindeki kablosuz model alınabilir.
1000TL'ye kadar çıkamam AliExpress'te güzel kampanyalar var gibi satın alıp kullananlar varsa güzel titreşim motorlu önerilere açığım.
Çok uyguna denk geliyor kaliteli ürünse almak isterim.
Banggood üzerindeki kablosuz model alınabilir.
Orası öyle ama kargo süresi uzun olduğu için pek önermiyorum ben açıkçası.
Okudum mükemmel anlatılmış açıkçası çok cezbetti beni kablosuz olması cabası ve sadece 550Tl'ye geliyor ne dersiniz f310'dan daha kaliteli midir?Şu konuyu okuyun hocam detaylı inceleme yapılmış.
Okudum mükemmel anlatılmış açıkçası çok cezbetti beni kablosuz olması cabası ve sadece 550TL'ye geliyor ne dersiniz F310'dan daha kaliteli midir?
550Tl kaçırmamak gerek gibi hissettim açıkçası sanırım bunu alacağım elimdeki kolu satana kadar konuya bakarım başka önerilerede hala açığım.F310 kablolu ve daha sağlam olduğu söyleniyor ama beğenmediğin bir şeyi kullanmanın anlamı yok dediğim gibi Max çıkabileceğiniz fiyat buysa alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.