750 TL ile GTX 690 alınır mı?

Güçlü kart aşağı yukarı GTX 980 dengi lakin çok eski ve 280-340 watt gibi yüksek bir güç tüketimine sahip o fiyata daha yeni nesil ikinci el ekran kartı alabilirsiniz.

Ben tamamen zevk için alınabilir diyorum. Yani 690 benim hayal kartlarımdan, efsane benim için. Ama Koca bir sistemin çekiceği gücü tek başına çekme gibi durumu var. Onun için en az 750w bir güç kaynağı ve bence en az 2 intake 2 egzoz fanın soğuttuğu ferah bir mid-tower kasanın olması gerekir. Kart soba gibi ısınıyor çünkü.

GTX 690 ile RX 470 arasında çok fazla bir performans farkı yok. Ancak GTX 690, eski nesil bir kart ve neredeyse içinde RX 470 olan bir sistem kadar güç tüketiyor. Ayrıca bu kartı soğutmanız için normal bir kasadan daha fazlası gerekmekte. Bu kartın ikinci el olduğunu da hesaba katarak almanın çok mantıksız olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı