750 TL IPS monitör önerisi

Genellikle dizi, film, oyun vs. için kullanıyorum. (Çoğunlukla dizi) Bu yüzden IPS panel tercih etmek istiyorum. (Bütçem max. 750TL)

Benim aklımda HP T3M78AA 24es, BenQ 23.8” GW2406Z ve AOC 23” I2381FH modelleri var. Bunlardan hangisini almalıyım? Veya başka bi monitör tavsiyeniz var mı?

Linkini verdiğiniz HP monitörü kullanıyorum. Tasarımı son derece iyi, çok ince yapısı ve çerçevesiz ekranı insana kaliteli bir ürün kullandığını hssettiriyor. Görüntü kalitesi ve görüş açısı da aynı şekilde fevkaladenin fevkinde. Bu monitörün tek dezavantaji tepki süresi. Onu da kanımca fps oyunları üst düzeyde oynamıyorsanız hissetmezsiniz.

Linkini verdiğiniz HP monitörü kullanıyorum. Tasarımı son derece iyi, çok ince yapısı ve çerçevesiz ekranı insana kaliteli bir ürün kullandığını hssettiriyor. Görüntü kalitesi ve görüş açısı da aynı şekilde fevkaladenin fevkinde. Bu monitörün tek dezavantaji tepki süresi. Onu da kanımca fps oyunları üst düzeyde oynamıyorsanız hissetmezsiniz.
Hocam hiç fps oyunlarda deneme şansınız oldu mu? Çoğu kişi 7ms ghosting yapar diyor.

Pardon monitörün diğer özelliğiyle karıştırdım. G-Sync için daha fazla bütçe ayırmanız lazım. Yani monitörün o özelliği sizi etkilemiyor. GTX 1050Ti kullanıyorum. Bende bu monitörü alacağım.
Curved ekran oyunlar için kötü diyorlar. Özellikle bu monitörün yorumunda birisi oyun oynamak için berbat yazmış. Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?

Hocam hiç fps oyunlarda deneme şansınız oldu mu? Çoğu kişi 7ms ghosting yapar diyor.

Curved ekran oyunlar için kötü diyorlar. Özellikle bu monitörün yorumunda birisi oyun oynamak için berbat yazmış. Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?
Aksine sırf FPS oyunları için alacağım. Deneme şansım olmuştu. Müthiş bir cihaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı