750 TL klavye ve mouse önerisi

Bilmiyorum hocam yine de dediğim gibi biriktirip k552 alırım ben. Altech markasını duymuştum sanırım ne kadar iyi bilemiyorum.
K552 ile Altech arasında 50 TL'lik bir fark var. Ben tercihimi Altech'ten yana kullanacağım. Mouse başka zamana sarktı o biraz sıkıntılı. Onun dışında sorun yok. Yine de öneri için teşekkür ederim.

K552 ile Altech arasında 50 TL'lik bir fark var. Ben tercihimi Altech'ten yana kullanacağım. Mouse başka zamana sarktı o biraz sıkıntılı. Onun dışında sorun yok. Yine de öneri için teşekkür ederim.
Hocam mouse başka zamansa kesinlikle k552 alın inanın daha kalitelidir. @Kiznaiver siz de fikrinizi tekrar belirtin isterseniz.

Hocam mouse başka zamansa kesinlikle k552 alın inanın daha kalitelidir. @Kiznaiver siz de fikrinizi tekrar belirtin isterseniz.
Çok çelişkili bir durum hocam. Açıkçası K552'nin tasarımı diğer klavyelerin %90'ıyla aynı. İçim sıkılıyor bakarken. Ama kalitesini de göz ardı etmemek lazım.

Hocam sizi dinleyip k552 alacağım. Bu kadar emin konuşuyorsanız bir bildiğiniz vardır. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Çok çelişkili bir durum hocam. Açıkçası K552'nin tasarımı diğer klavyelerin %90'ıyla aynı. İçim sıkılıyor bakarken. Ama kalitesini de göz ardı etmemek lazım.

Hocam sizi dinleyip k552 alacağım. Bu kadar emin konuşuyorsanız bir bildiğiniz vardır. Teşekkürler.
Kullanmadığımı belirtmek isterim. Kullanan herkes memnun herkes öneriyor ve kaliteli bir marka.

Katılıyorum size. Altec Lansing'in isim yapmış adam akıllı bir klavyesi yok hocam. Bakıyorum da hangi switch'in kullanıldığını da bulamadım bir türlü. Ne kadar uzun ömürlü olur bilemiyorum. En iyisi güvenmemek böyle markalara.
Hocam marka kaliteli ses sistemleri yapan bir markaymış. Yorumları az çok incelediğimde kaliteli olduğu ve bu sektörde yeni olmasına rağmen iyi işler çıkardığı yazıyordu. Ayrıca forumda kullanan bir arkadaş da önermiş. Galax marka klavyede Türkçe seçeneği bulamadım ve bu benim için çok büyük bir eksiklik. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.
Yorumları yapanlar genelde "Çocuğuma aldım çok sevdi" veya "Tuşların sesi çok güzel" yazıyorlar. Sırf böyle erkenden yorum attıkları için Rampage klavye, mouse'ların bile yorumları olumlu gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı