750 TL limit ekran kartı önerisi

Gtx 960 sürücülerini düzeltmiş olabililer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R9 380 Gta5 performansı alın bakın çok rahat herşeyi ultrada oynatır. Gtx 960'tan kesinlikle daha iyidir

MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

130 lira eklemeye kesinlikle değer eğer videodaki işlemciyide alırsan çok rahat 5 senelik bir sistemin olur.

Gtx 960 sürücülerini düzeltmiş olabililer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R9 380 Gta5 performansı alın bakın çok rahat herşeyi ultrada oynatır. Gtx 960'tan kesinlikle daha iyidir

MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Yok onu biliyoruz zaten forumun bir kısmı bilmiyor hatta çoğunluğu. R9 380 yerine gtx 960 savunanlar olunca sürekli birinin gelip gtx 960 çok iyi kart ben kullanıyorum çok iyi sürücülerim var beni her yere götürüyor sıkıldığım zaman, otobüse falan para vermiyorum gibi fanlık yapıp savunmasını bekliyorum hala ve eminim biri gelip gtx 960 ı öyle bir övecek ki sanki kartı kendi üretmiş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı