750 TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
750

Yağız01

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2021
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlık belli tek renk ayarlamalı olursa iyi olur. Bütçe de en fazla 1K çıkabilirim. Klavye rengide mümkünse siyah olsun boyu fark etmez. Fakat kargosu hızlı olursa süper olur 2-3 gün içinde falan ulaşırsa yani önemli mi bilmiyorum ama Ankara'dayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1k bütçede tek bildiğim bu
Geeky GK61
Artı ve eskilerinden bahsedeyim. Almanca düzen klavye ama bu sadece görünüşü etkiliyor. Mesela yani L tuşunun sağında ş tuşu var. Orda farklı bir tuş gösteriyor ancak siz ona bastığınızda yine ş olarak algılar. Diğer eksisi yurtdışı ürünü olduğu için biraz geç gelebilir.

Bütçeniz biraz daha çıkarsa bu var.

Switchleri önceki attığımdan bir tık daha kötü ama idare eder. Diğerine göre tek artısı elinize hızlı ulaşması olur.
 
Hocam 1K bütçede tek bildiğim bu.
Geeky GK61
Artı ve eskilerinden bahsedeyim. Almanca düzen klavye ama bu sadece görünüşü etkiliyor. Mesela yani l tuşunun sağında ş tuşu var. Orada farklı bir tuş gösteriyor ancak siz ona bastığınızda yine ş olarak algılar. Diğer eksisi yurt dışı ürünü olduğu için biraz geç gelebilir.

Bütçeniz biraz daha çıkarsa bu var.

Switchleri önceki attığımdan bir tık daha kötü ama idare eder. Diğerine göre tek artısı elinize hızlı ulaşması olur.

Hocam önceki attığınız gözükmüyor.
 
Hangisi hocam ilk attığım mı? Sizde sorun olabilir mi? Bende ikisi de açılıyor.

Ben görmemişim hocam tamamdır.

GK61 al geç. Eğer primeniz varsa kargo ücretsiz oluyor.

Hocam öyle gözüküyor ama çok geç geliyor malum okullar tatilken alıp oynamak istiyorum. Burdada en ucuza bulabildiğim sarftech ve leavenlar var onlar nasıldır?
Edit: Şu anda klavyem yok 5-6ay idare edecek mekanik bir klavye olması yeterli daja sonra yenisine geçerim. Ama o 5-6ay beni üzmesin.
 
Ben görmemişim hocam tamamdır.



Hocam öyle gözüküyor ama çok geç geliyor malum okullar tatilken alıp oynamak istiyorum.Burdada en ucuza bulabildiğim sarftech ve leavenlar var onlar nasıldır?
Bulaşmayın bile bence onlara. Para vermene değmez. Alıyorsan en düzgünü k617 fizz hocam maalesef.

Hocam ayrıca 2. el sitelerinden
k617 fizz
e yooso z11
ajazz ak680
Hocam 2. el sitelerinden bu üçünden birini az kullanılmış yada sıfır uygun fiyata bulabilirsin. Bir bakın derim.

e yooso z11 in eksisi tek renk ışığı olması.
ak680 in eksisi rainbow ışık olması. yani tek renk olmuyor. Bu sebeple başta bunları önermedim ama hızlı gelsin istiyorsanız bu seçenekler kalıyor.
 
Bulaşmayın bile bence onlara. Para vermene değmez. Alıyorsan en düzgünü K617 Fizz hocam maalesef.

Hocam ayrıca 2. el sitelerinden.
K617 Fizz.
E-YOOSO Z11.
Ajazz ak680.
Hocam 2. el sitelerinden bu üçünden birini az kullanılmış ya da sıfır uygun fiyata bulabilirsin. Bir bakın derim.

E-Yooso Z11'in eksisi tek renk ışığı olması.
AK680'in eksisi Rainbow ışık olması. Yani tek renk olmuyor. Bu sebeple başta bunları önermedim ama hızlı gelsin istiyorsanız bu seçenekler kalıyor.

Teşekkür ediyorum hocam 2. elden alacağım fakat son soru olarak sizce alırken nelere dikkat etmeliyim ve ne kadar kullanılmış olup olmamasına bakmalıyım.
 
Teşekkür ediyorum hocam 2. elden alacağım fakat son soru olarak sizce alırken nelere dikkat etmeliyim ve ne kadar kullanılmış olup olmamasına bakmalıyım.
Hocam dediğim modeller dışında hot swap olan bir model var mı bilmiyorum. Yazdığım markalar dışında klavye bulursanız satıcıya sorun hot swap özelliği var mı diye. İkinci olarak bu bütçede ki klavyelerde bir süre kullanınca bazı switchlerde hafif yay sesi olabiliyor. Aşırı şekilde rahatsız etmez ama rahatsız oluyorsanız satıcıya sorun yay sesi var mı diye. Son olarakta başka bir sorunu var mı diye sorabilirsiniz.
 
Teşekkür ediyorum hocam 2. elden alacağım fakat son soru olarak sizce alırken nelere dikkat etmeliyim ve ne kadar kullanılmış olup olmamasına bakmalıyım.

Etrafında sigara falan içilmiş mi onu da sorun. Çok kötü koku yapıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı