Bu monitörü kullanıyorum, tavsiye ederim.
Gerçekten memnun musun? Teknosa'da 780 TL gibi bir fiyatı var. Özellikle IPS panel olmasına rağmen 1 ms olması çok iyi bir özellik. Peki bir sorum daha olacak. Monitörün ekranı yukarı aşağı eğdirilebiliyor mu? Eğdirilemiyorsa SAMSUNG LC24F390FHMXUF bu monitörü almayı düşünüyorum.Bu monitörü kullanıyorum, tavsiye ederim.![]()
Yukarı aşağı hareket edebiliyor.Gerçekten memnun musun? Teknosa'da 780 TL gibi bir fiyatı var. Özellikle IPS panel olmasına rağmen 1 ms olması çok iyi bir özellik. Peki bir sorum daha olacak. Monitörün ekranı yukarı aşağı eğdirilebiliyor mu? Eğdirilemiyorsa SAMSUNG LC24F390FHMXUF bu monitörü almayı düşünüyorum.
Forumda okuduğum kadarıyla ışık sızması ve ghosting sorunu oluyormuş bu monitörde sizde de böyle bir sorun var mı? @Jira @Nazım PaşaEğer yatak uzaktaysa sıkıntı çıkartabilir. Kavisli ekran tam ortadan belli bir mesafede bütün ekranı düzgün göstermek amacıyla tasarlanmış. Link deki monitörün paneli PLS bu panel hakkında bir bilgim yok, ve 72 Hz değil.
Peki ya ışık sızması var mı? Çünkü monitörü Teknosa'da incelemeye gittiğimde teşhir ürününde de vardı.Ghosting fark etmedim. Tepki süresini en hızlı yapınca oluyor diye bir söylenti var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.