750 TL monitör önerisi

Bu monitörü kullanıyorum, tavsiye ederim. (y)
Gerçekten memnun musun? Teknosa'da 780 TL gibi bir fiyatı var. Özellikle IPS panel olmasına rağmen 1 ms olması çok iyi bir özellik. Peki bir sorum daha olacak. Monitörün ekranı yukarı aşağı eğdirilebiliyor mu? Eğdirilemiyorsa SAMSUNG LC24F390FHMXUF bu monitörü almayı düşünüyorum.

Gerçekten memnun musun? Teknosa'da 780 TL gibi bir fiyatı var. Özellikle IPS panel olmasına rağmen 1 ms olması çok iyi bir özellik. Peki bir sorum daha olacak. Monitörün ekranı yukarı aşağı eğdirilebiliyor mu? Eğdirilemiyorsa SAMSUNG LC24F390FHMXUF bu monitörü almayı düşünüyorum.
Yukarı aşağı hareket edebiliyor.

SAMSUNG LC24F390FHMXUF modelinde forumda okuduğum kadarıyla ışık sızması
Eğer yatak uzaktaysa sıkıntı çıkartabilir. Kavisli ekran tam ortadan belli bir mesafede bütün ekranı düzgün göstermek amacıyla tasarlanmış. Link deki monitörün paneli PLS bu panel hakkında bir bilgim yok, ve 72 Hz değil.
Forumda okuduğum kadarıyla ışık sızması ve ghosting sorunu oluyormuş bu monitörde sizde de böyle bir sorun var mı? @Jira @Nazım Paşa

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı