750 TL mouse pad önerisi

Bütçe
750

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
İşin aslı ben hybrid Speed Control'den anlamayan biriyim.
ASUS ROG Gladius II'i Wireless aimpoint alacağım. Nasıl bir mouse pad almalıyım? Overdoseuen kullandığı Tiger Longteng Huoyun Special Edition mousepadini mi kullanmalıyım? Bilgim yok mouse pad hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin aslı ben hybrid Speed Control'den anlamayan biriyim.
ASUS ROG Gladius II'i Wireless aimpoint alacağım. Nasıl bir mouse pad almalıyım? Overdoseuen kullandığı tiger longteng huoyun Special Edition mousepadini mi kullanmalıyım? Bilgim yok mouse pad hakkında.

Overdose'un kullandığı mouse pad FPS oyunları için gayet iyi bir mouse pad. Ama daha iyileri de olabilir. Diğer hocalarımın önerilerini bekleyin.

Aşırı kaygan bir mouse pad mi istersin, normal yüzeyli mi istersin, yoksa tırtıklı tarz bir şey mi olsun istersin? RGB olması önemli mi? Boyut olarak ne boy bir şey istiyorsun? Biraz daha detaylandırman lazım.

50 cm ve üstü olabilir.

Aşırı kaygan bir mouse pad mi istersin, normal yüzeyli mi istersin, yoksa tırtıklı tarz bir şey mi olsun istersin? RGB olması önemli mi? Boyut olarak ne boy bir şey istiyorsun? Biraz daha detaylandırman lazım.

Kaygan falan hiç bilmiyorumda nasıl bir şey istediğimi nereden öğrenebilirim?

Hocam Speed istiyorum ben kaygan galiba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı