750 TL TKL klavye önerisi

Bütçe
750

484999

Hectopat
Selam, 750 TL bütçe ile TKL klavye arıyorum. Sesli bir klavye olmadığı sürece benim için Switch'i önemsiz. Kaliteli bir markanın membranı da olabilir. Apex 3 TKL almak istiyordum 650 TL idi ancak indirimi kaçırdım. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, 750 TL bütçe ile TKL klavye arıyorum. Sesli bir klavye olmadığı sürece benim için Switch'i önemsiz. Kaliteli bir markanın membranı da olabilir. Apex 3 TKL almak istiyordum 650 TL idi ancak indirimi kaçırdım. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Apex 3 TKL membran bir klavye, fiyatını hak etmeyen bir model membran klavyeye bu kadar para verilmez. @Xantern arkadaşın belirtmiş olduğu klavyeyi tercih etmeniz daha makul olacaktır.

Apex 3-5 membrane klavyedir.
Normalde bunu önerecektim fakat Amazon'da stoku bilmiş. Normal fiyatı 800-849 TL civarındaydı.
Hocam bu klavye TKL bile değil.
Alloy o fiyata yakın fiyatlara inebiliyor.
Link atabilir misiniz arkadaşın attığı tkl olmayan klavyeden mi bahsediyorsunuz.
Apex 3 TKL membran bir klavye, fiyatını hak etmeyen bir model membran klavyeye bu kadar para verilmez. @Xantern arkadaşın belirtmiş olduğu klavyeyi tercih etmeniz daha makul olacaktır.
Hocam yazıda da belirttim membran olması benim için pek sorun değil. Ne gibi eksiğini hissederim, neden önermiyorsunuz? Bilindik bir markanın kaliteli bir şeyini almak bana daha yakın geliyor.
Bu klavye daha öncede önerilmişti ancak bir arkadaş yay sesi yapıyor bir süreden sonra demişti. Garanti konusunda Türkiye'de nasıldır peki? Bir incelemesini izleyip değerlendireceğim.

Bu klavye daha önce de önerilmişti ancak bir arkadaş yay sesi yapıyor bir süreden sonra demişti. Garanti konusunda Türkiye'de nasıldır peki? Bir incelemesini izleyip değerlendireceğim.

Kendim de kullanıyorum. Evet, biraz yay sesi yaptığı doğrudur. Garanti konusunda bilgim yok.

Hocam bu klavye TKL bile değil.

Link atabilir misiniz arkadaşın attığı TKL olmayan klavyeden mi bahsediyorsunuz.

Hocam yazıda da belirttim membran olması benim için pek sorun değil. Ne gibi eksiğini hissederim, neden önermiyorsunuz? Bilindik bir markanın kaliteli bir şeyini almak bana daha yakın geliyor.

Bu klavye daha önce de önerilmişti ancak bir arkadaş yay sesi yapıyor bir süreden sonra demişti. Garanti konusunda Türkiye'de nasıldır peki? Bir incelemesini izleyip değerlendireceğim.

TKL 750TL'ye kaliteli marka klavye kalmadı bir Redragon var eğer fullsize istersen diye attım.

Hocam yazıda da belirttim membran olması benim için pek sorun değil. Ne gibi eksiğini hissederim, neden önermiyorsunuz? Bilindik bir markanın kaliteli bir şeyini almak bana daha yakın geliyor..
Şunun farkına vardım ki, kaliteli markaların yapmış olduğu düşük bütçeli ürünler daha dayanıksız oluyor. Örneğin Logitech gibi büyük bir firma yeniledik diye G102-G203 Lightsync modellerini piyasaya sürdü, fakat araştırmalar gösteriyor ki bu modellerin sensörü G102-G203 Prodigy modelinde kullanılan sensörlerden daha kötü. Ayrıyeten Redragon yurtdışında da çok satılan bir marka ve diğer firmalar gibi (Gamepower, James Donkey) marka basmıyor kendi ürünlerini yapıyor, bu sebepler doğrultusunda yöneliminizin Redragon olması daha mantıklı olur.

TKL 750TL'ye kaliteli marka klavye kalmadı bir Redragon var eğer fullsize istersen diye attım.
Kaliteli bir membran olarak Apex 3 alınmaz mı peki? Fullsize bir klavyem var maalesef TKL gerekiyor.
Şunun farkına vardım ki, kaliteli markaların yapmış olduğu düşük bütçeli ürünler daha dayanıksız oluyor. Örneğin Logitech gibi büyük bir firma yeniledik diye G102-G203 Lightsync modellerini piyasaya sürdü, fakat araştırmalar gösteriyor ki bu modellerin sensörü G102-G203 Prodigy modelinde kullanılan sensörlerden daha kötü. Ayrıyeten Redragon yurtdışında da çok satılan bir marka ve diğer firmalar gibi (Gamepower, James Donkey) marka basmıyor kendi ürünlerini yapıyor, bu sebepler doğrultusunda yöneliminizin Redragon olması daha mantıklı olur.
Hocam giriş seviyesi ürünler hakkında dediklerinize tamamen katılıyorum ama Apex 3 membranlar içinde giriş seviyesi gibi gelmedi bana kullanıcı yorumları da iyi duruyor. Redragging bana Xioami havası veriyor donanım olarak iyi olsa da sonradan çıkardığı sıkıntılar ve ürünlerinin arkasında durmadıkları için pek yanaşmak istemiyorum.

Kısaca Redragon harici bir öneriniz var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı