En ucuz Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Beyaz Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Beyaz Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 670,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Essential neden alınmaz diye anlattık, keşke konuyu okusanız ve doğru düzgün öneri yapsanız. Bir de hahaha atıyorsunuz bir de ben anlatayım. Kendisi lod sorunlu ve scrollda jump sorunları var. Sensörü eski ve kötü.
Essential neden alınmaz diye anlattık, keşke konuyu okusanız ve doğru düzgün öneri yapsanız. Bir de hahaha atıyorsunuz bir de ben anlatayım. Kendisi lod sorunlu ve scrollda jump sorunları var. Sensörü eski ve kötü.
Sanırım fanboyluk konusunda uzmanlık seviyemizi karıştırmış olabilirsin. Herkesin kendi tercihleri vardır, ancak eleştirileri yapıcı bir şekilde ifade etmek daha olumlu bir iletişim ortamı yaratır. Fikirlerimize saygı gösterelim. Anladığım kadarıyla ya yaşınız küçük ya da düşünce yapınız. Bu düşünceyle pek bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum. İyi günler dilerim.
Sanırım fanboyluk konusunda uzmanlık seviyemizi karıştırmış olabilirsin. Herkesin kendi tercihleri vardır, ancak eleştirileri yapıcı bir şekilde ifade etmek daha olumlu bir iletişim ortamı yaratır. Fikirlerimize saygı gösterelim. Anladığım kadarıyla ya yaşınız küçük ya da düşünce yapınız. Bu düşünceyle pek bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum. İyi günler dilerim.
Mesela sana gidip Trendyol'dan alınan Turbox sistemleri önersek doğru bir öneri mi olur? Olmaz tabii ki. Ben senin fikrine hala saygı gösteriyorum. Fikrine katılmak zorunda değilim ve aslında saygı duymak zorunda da değilim. Önerdiğiniz mouse 2016'dan kalma. Sensör eski, Switch eski, kronik sorunlu. Onun yerine mis gibi Prime varken neden alalım?