750 TL'ye beyaz mouse önerisi

Bütçe
750
Hocam merhaba Razer var kablolu onun dışında bunlar oyun için değil daha çok iş normal ödev vesairedir hocam.
Kablosuz olarak da bu var.

Artık bilgin olmadığı konularda yorum yapma.

Hocam bı kaç tane mause buldum onlar nasıldır

G102 kronik sorunlu. Model D'yi ikizim kullanıyor. Fena değil.

Essential neden alınmaz diye anlattık, keşke konuyu okusanız ve doğru düzgün öneri yapsanız. Bir de hahaha atıyorsunuz :D bir de ben anlatayım. Kendisi lod sorunlu ve scrollda jump sorunları var. Sensörü eski ve kötü.
:D :D
Mouse üretimi yapmanız dileğimle. :D

Fanboyluğun kaçıncı seviyesi bu.
Sanırım fanboyluk konusunda uzmanlık seviyemizi karıştırmış olabilirsin. Herkesin kendi tercihleri vardır, ancak eleştirileri yapıcı bir şekilde ifade etmek daha olumlu bir iletişim ortamı yaratır. Fikirlerimize saygı gösterelim. Anladığım kadarıyla ya yaşınız küçük ya da düşünce yapınız. Bu düşünceyle pek bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum. İyi günler dilerim.

Sanırım fanboyluk konusunda uzmanlık seviyemizi karıştırmış olabilirsin. Herkesin kendi tercihleri vardır, ancak eleştirileri yapıcı bir şekilde ifade etmek daha olumlu bir iletişim ortamı yaratır. Fikirlerimize saygı gösterelim. Anladığım kadarıyla ya yaşınız küçük ya da düşünce yapınız. Bu düşünceyle pek bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum. İyi günler dilerim.

Mesela sana gidip Trendyol'dan alınan Turbox sistemleri önersek doğru bir öneri mi olur? Olmaz tabii ki. Ben senin fikrine hala saygı gösteriyorum. Fikrine katılmak zorunda değilim ve aslında saygı duymak zorunda da değilim. Önerdiğiniz mouse 2016'dan kalma. Sensör eski, Switch eski, kronik sorunlu. Onun yerine mis gibi Prime varken neden alalım?

Evet güzel kardeşim fikrine saygı duyuyorum. Konuyu daha çok meşgul etmeyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı