Razer iyi bir marka ama o modeli balon.Razer serisinin iyi olduğunu duydum hocam onun için önerdim bütçe daha yüksek olsa güzel hafif yüksek hzli mouseler önerebilirdim.
Razer iyi bir marka ama o modeli balon.Razer serisinin iyi olduğunu duydum hocam onun için önerdim bütçe daha yüksek olsa güzel hafif yüksek hzli mouseler önerebilirdim.
Hocam merhaba Razer var kablolu onun dışında bunlar oyun için değil daha çok iş normal ödev vesairedir hocam.
Kablosuz olarak da bu var.![]()
Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Beyaz Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Beyaz Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 Beyaz Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 670,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
logitech M171 USB Alıcılı Kablosuz Kompakt Mouse, Beyaz 910-006867 - Fiyatı, Yorumları
logitech M171 USB Alıcılı Kablosuz Kompakt Mouse, Beyaz 910-006867 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bı kaç tane mause buldum onlar nasıldır
Knk şimdi delux mi aldım ileride de model d yi alcam beğenmezsen iade ederimArtık bilgin olmadığı konularda yorum yapma.
G102 kronik sorunlu. Model D'yi ikizim kullanıyor. Fena değil.
![]()
Razer DeathAdder Essential RZ01-03850200-R3M1 6400 DPI 5 Tuş Optik Beyaz Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Essential neden alınmaz diye anlattık, keşke konuyu okusanız ve doğru düzgün öneri yapsanız. Bir de hahaha atıyorsunuzbir de ben anlatayım. Kendisi lod sorunlu ve scrollda jump sorunları var. Sensörü eski ve kötü.
Fanboyluğun kaçıncı seviyesi bu.![]()
Mouse üretimi yapmanız dileğimle.![]()
Sanırım fanboyluk konusunda uzmanlık seviyemizi karıştırmış olabilirsin. Herkesin kendi tercihleri vardır, ancak eleştirileri yapıcı bir şekilde ifade etmek daha olumlu bir iletişim ortamı yaratır. Fikirlerimize saygı gösterelim. Anladığım kadarıyla ya yaşınız küçük ya da düşünce yapınız. Bu düşünceyle pek bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum. İyi günler dilerim.Fanboyluğun kaçıncı seviyesi bu.
Sanırım fanboyluk konusunda uzmanlık seviyemizi karıştırmış olabilirsin. Herkesin kendi tercihleri vardır, ancak eleştirileri yapıcı bir şekilde ifade etmek daha olumlu bir iletişim ortamı yaratır. Fikirlerimize saygı gösterelim. Anladığım kadarıyla ya yaşınız küçük ya da düşünce yapınız. Bu düşünceyle pek bir şey yapabileceğinizi zannetmiyorum. İyi günler dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.