750 TL'ye CS:GO skin önerisi

Hocam kapsüllerde bir risk yok emin olun alacağınız skin size düşündüğünüz kadar kar ettirmeyecek. 750 liraya aldığınız skinden 100 lira kar etmek için o skinin 1000 lira olması lazım o yüzden hiç mantıklı değil. Kapsüller şu ana kadar hiç zarar ettirmemiş bir daha düşünün derim.
Biliyorum hocam zaten kapsül yeterince var ya dahada olması anlamsız

Hmm hocam ne yapsam ya benim düşüncem de hiç fiyatların düşüceği yönünde değil :(
Yakında yeni operasyon çıktığında yeni bir operasyon skini alın uzun vadede baya kar ettirir size.

Decimator nedense 360 TL bandında silah olarak gösteriyor ama 663 TL diyor anlamadım bu pazarı gerçekten ya.

Operasyon skinleri derken onlar nasıl oluyor hocam?

Yeni operasyon çıktığında yeni kasalardan çıkan itemler yani. Geçen operasyonlarda görev kasıp yıldızlar ile alınabiliyordu. Mesela M4A4 coalition MW operasyon çıktığında 500 civarıydı şu anda 2200 TL'lerde geziyor.

Yeni operasyon çıktığında yeni kasalardan çıkan itemler yani. Geçen operasyonlarda görev kasıp yıldızlar ile alınabiliyordu. Mesela M4A4 coalition MW operasyon çıktığında 500 civarıydı şu anda 2200 TL'lerde geziyor.
Anladım hocam teşekkür ederim arkadaşlar yanıtlarınız benim için değerliydi hepinize teşekkür ederim ❤️:) sanırım yeni kasaları bekliyeceğik yoksa olmayacak böyle ya şuna bak 300 tl lik şey 700 tl 1 haftada nasıl oldu anlamadım

Anladım hocam teşekkür ederim arkadaşlar yanıtlarınız benim için değerliydi hepinize teşekkür ederim ❤️:) sanırım yeni kasaları bekliyeceğik yoksa olmayacak böyle ya şuna bak 300 tl lik şey 700 tl 1 haftada nasıl oldu anlamadım
Fiyatlar hala normal aslında fiyat teklifi verirseniz alırsanız istediğiniz skinleri. Mesela dediğiniz AK-47 Asiimov WW hala 780 TL.

Buff.163 kullanmanızı öneririm. Para steam hesabındaysa kasa alıp buff.163 de satıp nakit olarak kullanabilirsiniz. Kasalar en hızlı satılan ürünler. Buff.163'de uygun fiyatlı asiimov da bulabilirsiniz.

Fiyatlar hala normal aslında fiyat teklifi verirseniz alırsanız istediğiniz skinleri. Mesela AK-47 Asiimov WW hala 780 TL.
Alayım hocam o zaman üstüne bi 20 daha ekleyip

Buff.163 kullanmanızı öneririm. Para steam hesabındaysa kasa alıp buff.163 de satıp nakit olarak kullanabilirsiniz. Kasalar en hızlı satılan ürünler. Buff.163'de uygun fiyatlı asiimov da bulabilirsiniz.
Maalesef hocam sadece steam içi alım yapıyorum güvenilir denilen siteden alım yaptım pişman oldum bundan sonrada hiç girmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı