750 TL'ye drone toplama

İleride drone toplamak istiyorum, toplanışı ve parçalar hakkında az buz bilgim var fakat hangi siteden veya İstanbul'da nereden toplayacağımı bilmiyorum. 750 TL civarına nasıl bir drone toplanır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride drone toplamak istiyorum, toplanışı ve parçalar hakkında az buz bilgim var fakat hangi siteden veya İstanbul'da nereden toplayacağımı bilmiyorum. 750 TL civarına nasıl bir drone toplanır? Yardımcı olursanız sevinirim.
aliexpress banggood güvenilir facebook satıcıları veya kulüplerin alım satım kanalları lakin 750 ye kumadna bile alamazsınız daha bunun gözlüğü ve dronesi var

Elimde kullanmadığım fpv 250 karbon fiber frame 4 adet 15 amp esc 4 adet 2200 kv motor pdb ve all in one camera var 2 yıldır boş yere duruyor uygun fiyattan verebilirim. discord'un ne?

ayrıca zamanında aldığım fs i6 da var reciever ile birlikte. bir tek FC eksik oda yandı
şuanda satın alacak gücüm yok 2200kv için de 15a yeterli olmayacaktır
Mt2204 2300kv 15a gayet yeterli kendim uçurduğum için biliyorum
Tavsiye edilen esc 12-20 a
min kumanda hariç 150 dolardan aşağı toplayamazsın vergiler yüzünden tamamen ikinci ele yönelmen gerek o sayede 750 tleye yaklaşabilirsin yavaş yavaş parça topla bir anda alma eğer istediğin parça varsa uyguna verecektim kullanmadığım için sen bilirsin.

Son düzenleme:
ayrıca zamanında aldığım fs i6 da var reciever ile birlikte. bir tek FC eksik oda yandı

min kumanda hariç 150 dolardan aşağı toplayamazsın vergiler yüzünden tamamen ikinci ele yönelmen gerek o sayede 750 tleye yaklaşabilirsin yavaş yavaş parça topla bir anda alma eğer istediğin parça varsa uyguna verecektim kullanmadığım için sen bilirsin.
Flysky Kumanda ve alıcı mı var elinizede kullamadiginiz? Kaç kanallı ve fiyata ne dersiniz?

750 TL'ye ne Drone ne de 2. El bir şeyler toplanmaz. Ancak hevesin kursağında kalır. Biraz daha para biriktir bence. Drone'da ucuz şeyler almamanı öneririm. Tabii ki git en pahalısını al demiyorum ama sırf ucuz olsun diye vasat parçalar almamalısın.

Bunun yanında kendinden toplayacağın bir Drone, DJI dronelar gibi uçmayacaktır, ister pahalı topla ister ucuz. Bunu da unutma.

Bi iletişim yolu söyler misiniz? Kumanda ile ilgileniyorum.

Bazı manevralar esnasında full throtle yapmak gerekecektir o motor 3s ile 12A çekiyor Max yapıldığı durumda 20a civarı çekecektir diye tahmin ediyorum riske atmak mantıksız olacaktir

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-02-21-19-59-24-559_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2021-02-21-19-59-24-559_com.opera.browser.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 22
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı