7500₺ Monitör Dahil PC Toplama

Bir çok yerde 8 GB az kalıyor diye görüyorum?

Kasa tavsiyeniz için teşekkürler, inceleyeceğim. En başta ben montajlatamam diye düşünüyordum ve o yüzden tek siteden toplayayım diye düşünüyordum fakat sonradan farklı sitelerden sipariş edince daha avantajlı olduğunu gördüm. Cüzi bir miktara bir yerde yaptırmayı düşünüyorum fakat anlamadığım konu "bilgisayarcı" adı altındaki dükkanlarda mı yapılıyor bu iş? Teşekkürler.
Alacağın PC seni 6 7 sene götürecektir. Bu süre zarfında illaki ilave RAM eklersin. Satıp daha iyisini toplarım ilerde dersen 2. el fiyatı daha yüksek olur.

Kasa tavsiyeniz için teşekkürler, inceleyeceğim. En başta ben montajlatamam diye düşünüyordum ve o yüzden tek siteden toplayayım diye düşünüyordum fakat sonradan farklı sitelerden sipariş edince daha avantajlı olduğunu gördüm. Cüzi bir miktara bir yerde yaptırmayı düşünüyorum fakat anlamadığım konu "bilgisayarcı" adı altındaki dükkanlarda mı yapılıyor bu iş? Teşekkürler.

Bence video izleyip birkaç saatte olayı öğrenip kendinizin monte etmesi daha iyi ve mantıklı olur. Zaten korkulacak, zor bir şey değil. Bilgisayar tamiri yapan dükkanlardan da bu işi yaptırabilirsiniz. Benim aklıma başka bir yer gelmiyor şu an.

Alacağın PC seni 6 7 sene götürecektir. Bu süre zarfında illaki ilave RAM eklersin. Satıp daha iyisini toplarım ilerde dersen 2. el fiyatı daha yüksek olur.
Hocam okulum, antrenmanlarım, kurslarım falan derken daha sonradan birde onun peşinden koşmak istemiyorum. Almışken doğrudan 16 almak istiyorum bakalım güzel indirimler yakalayabilirsem 16 GB, 1070ti olur. Hayırlısı, teşekkürler.
Monitoru bunu tavsiye ediyorum. AOC PDS241 PORSCHE DESIGN 24" 4ms (HDMI) Full HD IPS Ultra Fiyatı
İndirimi birkaç gün sonra sona erecek ona göre düşün
Teşekkürler.
Bence video izleyip birkaç saatte olayı öğrenip kendinizin monte etmesi daha iyi ve mantıklı olur. Zaten korkulacak, zor bir şey değil. Bilgisayar tamiri yapan dükkanlardan da bu işi yaptırabilirsiniz. Benim aklıma başka bir yer gelmiyor şu an.
Teşekkürler.

Hocam okulum, antrenmanlarım, kurslarım falan derken daha sonradan birde onun peşinden koşmak istemiyorum. Almışken doğrudan 16 almak istiyorum bakalım güzel indirimler yakalayabilirsem 16 GB, 1070ti olur. Hayırlısı, teşekkürler.
Teşekkürler.

Teşekkürler.
16GB + 1070 Ti olursa daha iyi olur tabi. Fakat dediğim gibi ikilem arasında kalırsan 8GB Ram + GTX1070 Ti daha mantıklı bir seçim olur.

Çöp çöp kasaları insanlara önermekten vazgeçin artık. Dark nedir ya? Al bakalım bir tane AeroCool, NZXT hangisinin sacı daha kalın, sağlam ve bükülmüyor. İnceleme videosu da ürünün Türkiye distrübütörüne ait. Gel de sinirlenme. İnsanları yalan yanlış bilgilendiriyorlar ve bir ürünü ittiriyorlar. Gamepower da monitörüymüş hele hele...
Sinerji Bilgisayar
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 19MB AM4 12nm İşlemci
1.334,78 TL

Anakart
Gigabyte AB350 Gaming 3 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart
614,43 TL

Bellek
Corsair 8GB Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1D3000C16)
541,99 TL

Ekran Kartı
Asus GeForce GTX1070Ti Cerberus A8G 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
3.343,77 TL

Sabit Disk
Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm (ST1000DM010) Harddisk
310,74 TL

SSD Disk
Adata 120GB SU650 Okuma 520MB-Yazma 320MB SATA SSD (ASU650SS-120GT-C)
169,50 TL

Kasa
Aerocool Aero 500 USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
271,26 TL

Güç Kaynağı
Aerocool 600W KCAS Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı
353,11 TL

Monitör
Aoc 21,5" G2260VWQ6 1ms 75hz HDMI,DPPort,D-Sub FreeSync Gaming Monitör
921,59 TL

Çöp çöp kasaları insanlara önermekten vazgeçin artık. Dark nedir ya? Al bakalım bir tane AeroCool, NZXT hangisinin sacı daha kalın, sağlam ve bükülmüyor. İnceleme videosu da ürünün Türkiye distrübütörüne ait. Gel de sinirlenme. İnsanları yalan yanlış bilgilendiriyorlar ve bir ürünü ittiriyorlar. Gamepower da monitörüymüş hele hele...
Sinerji Bilgisayar
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 19MB AM4 12nm İşlemci
1.334,78 TL

Anakart
Gigabyte AB350 Gaming 3 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX Anakart
614,43 TL

Bellek
Corsair 8GB Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram (CMK8GX4M1D3000C16)
541,99 TL

Ekran Kartı
Asus GeForce GTX1070Ti Cerberus A8G 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
3.343,77 TL

Sabit Disk
Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm (ST1000DM010) Harddisk
310,74 TL

SSD Disk
Adata 120GB SU650 Okuma 520MB-Yazma 320MB SATA SSD (ASU650SS-120GT-C)
169,50 TL

Kasa
Aerocool Aero 500 USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
271,26 TL

Güç Kaynağı
Aerocool 600W KCAS Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı
353,11 TL

Monitör
Aoc 21,5" G2260VWQ6 1ms 75hz HDMI,DPPort,D-Sub FreeSync Gaming Monitör
921,59 TL
Çok teşekkürler.

@utkuversus
Hocam attığın taş ıskaladı gelecek sefere daha iyi nişan al :D
Gamepower monitörün paneli Samsung marka (panel tipi: VA). Ayrıca sıfır ölü piksel garantisi sunuyorlar. Öyle olmasa zaten önermem.
Kasa inceleme videosunda, inceleyen kişinin haksız övgüler yaptığını düşünüyorsanız sesi mutelayıp izleyebilirsiniz. Zaten mal ortada. Sac kalınlığı 1 mm fazla olsa ne olur olmasa ne olur yani kurşun geçirmez özellik mi arıyoruz? Hangi kasanın sacı daha kalın objektif bir veri de yok ortada. Alacağız bileşenleri kuracağız içine kuzu kuzu duracaklar. Hava akışı açısından da kasanın bir falsosu yok. Burada ben sadece marka fanboyluğu ve ön yargı görüyorum.
Polemik oluşup arkadaşın konusu kirlenmesin diye bir daha bu konuya cevap vermeyeceğim, zaten söylenmesi gerekenleri söyledim. Konu sahibi düşünür taşınır kendine uyan bileşenleri alarak sistemini toplar. Siz benim topladığım sistemi beğenmek zorunda değilsiniz ama eleştiri yaparken bence biraz daha farklı bir üslupla yaklaşmanız daha uygun olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı