7500 TL Dış Ekipman Önerisi

proixewety

Hectopat
Daha fazla  
Selam, sadece yeni sistem toplamaya çalışıyorum kasa ve masam dışında hiçbir ekipmanım yok. Monitör özellikle IPS 144Hz olursa çok iyi olur. Geri kalan ekipmanlarda gerçekten ne alacağıma dair bir fikrim yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu ghosting ve olu piksel olayi biraz sans evet marka kalitesinin etkisi de vardir ama bence sans benim basima bir sorun gelmedi.

Hocam çok güzel ürünler fakat bir de kulaklık eklemem gerekiyor bütçeyi aşıyor

Hocam çok güzel ürünler fakat bir de kulaklık eklemem gerekiyor bütçeyi aşıyor
Bu kombinasyon nasıl?

Bu kombinasyon nasıl?

Klavyeyi asus tuf k3 ile değiştirip alabilirim daha iyi gözüküyor bir sorum olacak genelde fps oyunları oynuyorum wireless mouse gecikme konusunda sıkıntı yaşatır mı?

Klavyeyi asus tuf k3 ile değiştirip alabilirim daha iyi gözüküyor bir sorum olacak genelde fps oyunları oynuyorum wireless mouse gecikme konusunda sıkıntı yaşatır mı?
Bu fareyle birlikte uzatma kablosu geliyor USB alıcıyı ona takıp farenin kolayca görebileceği bir noktaya yerleştiriyorsunuz. Lightspeed teknolojisi ile gecikme çok az seviyede. Ben kendim kullanmadım ama videolarını izledim herkes çok memnun olduğunu söylüyor. İlk fırsatta denemek istiyorum bende.

Bu kombinasyon nasıl?

HyperX Alloy MKW100 RGB Red Switch İngilizce Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri bu klavye daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı