Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı almak istiyorum. Elimde 1650 Super var ancak artık eskimeye başlıyor. NVIDIA'da fiyatlar çok uçuk ancak DLSS çok iyi diyorlar ilerisi için mantıklı mı bilmiyorum. RTX 3060'tan daha uyguna AMD de daha iyi kartlar var deniyor. Kafam karışık, yorumlarınıza açığım. İşlemcim AMD Ryzen 5 1600 12 mm onu yükselteceğim.
Anakart: ASUS B450M Dragon.
FSP 500W (yükseltmek gerekirse yükseltirim)
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartı almak istiyorum. Elimde 1650 Super var ancak artık eskimeye başlıyor. NVIDIA'da fiyatlar çok uçuk ancak DLSS çok iyi diyorlar ilerisi için mantıklı mı bilmiyorum. RTX 3060'tan daha uyguna AMD de daha iyi kartlar var deniyor. Kafam karışık, yorumlarınıza açığım. İşlemcim AMD Ryzen 5 1600 12 mm onu yükselteceğim.
Sapphire AMD Radeon RX 6600 XT Nitro+ 11309-01-20G 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bu fiyat bandında sıfır olarak hem en performanslı hem de en ucuz Rx 6700 var. PSU değiştirmenize şimdilik gerek kalmamış olur. Ryzen 5 1600'ü güncellediğinizde tam performansını almaya başlarsınız.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Hiç NVIDIA kart kullanmadım çok şey mi kazanamamış oldum? Hayır, bütçeniz neye yetiyorsa alabildiğinizin en iyisini almak hakkınız. DLSS hiç bir zaman saf kas gücünün yerini tutmaz. Ayrıca RTX 3060 ile RX 6700 arasında bayağı bir fark var. Düşük kart alıp DLSS ile kurtarmaya çalışacağınıza güçlü kart alın öyle bir derdiniz olmasın.
Hiç NVIDIA kart kullanmadım çok şey mi kazanamamış oldum? Hayır, bütçeniz neye yetiyorsa alabildiğinizin en iyisini almak hakkınız. DLSS hiçbir zaman saf kas gücünün yerini tutmaz. Ayrıca RTX 3060 ile RX 6700 arasında bayağı bir fark var. Düşük kart alıp DLSS ile kurtarmaya çalışacağınıza güçlü kart alın öyle bir derdiniz olmasın.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ancak kaybetmekten kastım DLSS teknolojisi RTX teknolojisi iyi pazarlandı ve merak uyandırdı. O yüzden kullanan arkadaşlara sormak istedim.