7500 TL F/P kasa toplama

Bütçe
7500

aty3838

Picopat
Daha fazla  
7000-7500 TL bütçe ile sıfır kasa, PSU, anakart, RAM, işlemci ve SSD almak istiyorum. Ekran kartını ikinci el 1660S veya 1660 Ti alacağım. Yeni çıkan ve 3-4 yıl içinde yeni çıkacak oyunları oynayabileceğim bir sistem toplayabilir miyim? Grafik ayarlarını düşürmek sorun değil. İnternetten sipariş verebilirim.

7000-7500 TL bütçe ile sıfır kasa, PSU, anakart, RAM, işlemci ve SSD almak istiyorum. Ekran kartını ikinci el 1660S veya 1660 Ti alacağım. Yeni çıkan ve 3-4 yıl içinde yeni çıkacak oyunları oynayabileceğim bir sistem toplayabilir miyim? Grafik ayarlarını düşürmek sorun değil. İnternetten sipariş verebilirim.

Bana kalırsa bir süre daha bekle ekran kartı fiyatlarında düşüş başladı şimdi almanız sizin aleyhinize olacaktır düşüş devam ederse aldığın ürün size pek fiyat performans odaklı olmuş olmayacaktır yine de karar sizin...

Bu sitede bu anakart çok indirimde gözüküyor bunu alsam uyar mı ve bu site güvenilir midir?

İnventus ile daha önce alışveriş yapmadım ama kaç ay önce aynı anakarti İtopya'dan 380 TL'ye bazında aldım anakart fiyatları zaten genelleme olarak normal 350/450 arasında normal fiyatlar alacağınız siteyi forumdaki alışveriş yapmış olan veya bu flatform hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlara sormanız tavsiye ederim veya Trendyol N11 vs bilindik sitelende 5/10, TL yukarısına bulursanız oralardan almanızı tavsiye ederim.
Bu sitede bu anakart çok indirimde gözüküyor bunu alsam uyar mı ve bu site güvenilir midir?

Bütçeniz çıkarsa eyer anakartlar arasında bunu almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
inventus.com dan böyle bir kasa topladım fiyatı nasıl? biraz daha beklersem düşer mi ekran kartları. teşekkürler bu arada
sssss.png

inventus.comdan böyle bir kasa topladım fiyatı nasıl? Biraz daha beklersem düşer mi ekran kartları. Teşekkürler bu aradaEki Görüntüle 1326881

Fiyat performans denilemez ama şunu belirtmek isterim doğrusu bana herhangi bir şekilde atacağınız adımlar bana fayda veya zarar vermeyecektir ama beklemenizi şiddetle tavsiye ederim şu an için düşüş sürüyor yarın bu fiyata alıp çok daha aşağısına satmaniza gönlüm razı olmaz bu sebeptendir bütün kaygım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı