7500 TL Hazır Sistem Alınır Mı?

Berat..

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2020
Mesajlar
181
pc.jpg

Eksiği var mıdır? Almalı mıyım?
 
Katılıyorum ben bile ilk kez gördüm bu ekran kartını.

Yabancı bir siteden baktım. Adam ağır Coil Whine sorunu ve fan çok gürültülü diyor. Ve çok sıcak çalışıyormuş. Ben asla önermiyorum onu alacağına RTX 2060 Super al rahat et.
Eki Görüntüle 523282Eki Görüntüle 523283
İkisi de daha iyi sistemler ve daha uyguna son attığım resime işlemci ekliyorsun 3600X 1400TL'ye Amazon.tr'den.

Mech modelleri sorunlu.
Screenshot_20200329-161916.png


Öneriyorum. Fakat SSD'lerin kronik sorunlu olup olmadığını iyi bilmiyorum. Alınabilir.
 
Son düzenleme:
Benim atmış olduğum PC'de anakart daha iyi.

Anakart daha iyi değil sadece daha büyük. Kardeşim benim attığım sistemle senin attığın sistemde 1000TL fark var SSD değiştirebilirsin ben sadece ucuz olsun diye yapmıştım. Yoksa ben de SX8200 PRO kullanıyorum.

Mech modelleri sorunlu.

Mech modelleri sorunlu doğru ama Mech GP modelleri sorunsuz, kendim kullanıyorum. İstediğiniz testi yapıp atabilirim, sabit FPS, sabit sıcaklık. 67 dereceyi gördüm max fan seslerini duymadan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
anak
Anakart daha iyi değil sadece daha büyük. Kardeşim benim attığım sistemle senin attığın sistemde 1000TL fark var SSD değiştirebilirsin ben sadece ucuz olsun diye yapmıştım. Yoksa bende sx8200 pro kullanıyorum.

Mech modelleri sorunlu doğru ama Mech GP modelleri sorunsuz kendim kullanıyorum. İstediğiniz testi yapıp atabilirim sabit fps sabit sıcaklık. 67 Dereceyi gördüm max fan seslerini duymadan.
Anakartın 3. nesil işlemci desteği ile bios güncellemeye gerek kalmıyor. Ayrıca 4 ram slotu ile geleceğe yönelik. Birde flash bios desteği var. Artı olarak USB C desteğide yok senin attığında. Usb 3.2 portu mevcut. Gen3 x4 ile 32Gb/sn’ye varan transfer hızı da mevcut. Sizce hala daha iyi değil mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı