Bekleme ne için bekleme olduğunu söylerseniz duruma göre söylerim. Dolar düşecek şu bu olacak gibi bir şeyse beklememek istiyorum çünkü bu ülkede fiyatı yükselen bir şeyin tekrar ucuzladığını görmedim.İki sistemden de birbirinden rezalet. Bekleme imkanınız var mı? Kullandığınız programlar için işlemci mi daha önemli yoksa ekran kartı mı?
Yeni seri kartlar çıkacak diye bekleme imkanınız var mı diye sordum. Yoksa doların düşme ihtimali olmadığını hepimiz biliyoruz. Kullandığınız programlar için ekran kartı mı daha önemli yoksa işlemci mi? Ona bir sistem önerisi yapacağım.Bekleme ne için bekleme olduğunu söylerseniz duruma göre söylerim. Dolar düşecek şu bu olacak gibi bir şeyse beklememek istiyorum çünkü bu ülkede fiyatı yükselen bir şeyin tekrar ucuzladığını görmedim.
İşlemcinin İ3 olması biraz aklımı çeldi acaba işlemciyi biraz artırıp başka şeyden mi kıssak ? Ayrıca attığınız güç kaynağı ve ram iyi mi normalde çok fazla anlamam ama bu markaları da ilk kez duyuyorum. Sıkıntılı markalar donanıma ciddi zararlar verebiliyor diye biliyorum. Düzenleme : Firmaya stokların durumunu ve piyasaya yeni gelecek olan ekran kartlarından söz ettiğim de süreye bağlı olarak biraz daha bekleyebileceklerini söylediler. Bekleme durumunda ne kadar süre beklenecek öğrenebilir miyiz ?Miningciler sağolsun stok bırakmadılar. Şu an ne önersem bilemedim. Önerecek sistem bile kalmadı. Şu an bulabildiğim en iyi alternatifi aşağıya bırakıyorum:
Inno3D GTX1660 SUPER Twin x2 6GB 192Bit GDDR6
Inno3D GTX1660 SUPER Twin x2 6GB 192Bit GDDR6 ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3000 MHz DDR4 CL15 BL2K8G30C15U4B Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston A2000 SA2000M8/500G PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.495,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Trust Azor GXT838 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Trust Azor GXT838 Kablolu Oyuncu Klavye Mouse Seti arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com LG 22MN430M-B 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LG 22MN430M-B 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
7517 TL
Alternatif anakart ve işlemci:
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeAMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.444,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
7593 TL
Hocam i3 10100F güzel bir işlemcidir. i3 olması kafanızı karıştırmasın. Güç kaynağı ve RAM’den yana şüpheniz olmasın. İkisi de gayet iyidir. Stokların yenilenmesi konusunda ise kesin bir bilgi yok.İşlemcinin İ3 olması biraz aklımı çeldi acaba işlemciyi biraz artırıp başka şeyden mi kıssak ? Ayrıca attığınız güç kaynağı ve ram iyi mi normalde çok fazla anlamam ama bu markaları da ilk kez duyuyorum. Sıkıntılı markalar donanıma ciddi zararlar verebiliyor diye biliyorum. Düzenleme : Firmaya stokların durumunu ve piyasaya yeni gelecek olan ekran kartlarından söz ettiğim de süreye bağlı olarak biraz daha bekleyebileceklerini söylediler. Bekleme durumunda ne kadar süre beklenecek öğrenebilir miyiz ?
Peki ekran kartının markasına takılmalı mıyım ? Normalde çevremdeki insanlar Asus MSİ falan alıyor ama bu üreticiyi ilk kez görüyorum.Hocam i3 10100F güzel bir işlemcidir. i3 olması kafanızı karıştırmasın. Güç kaynağı ve RAM’den yana şüpheniz olmasın. İkisi de gayet iyidir. Stokların yenilenmesi konusunda ise kesin bir bilgi yok.
İnno 3D, Palit, Galax gibi markalar sağlam markalardır. Hatta şöyle diyeyim: Palit GameRock modeli, MSI, Asus kartlardan çok daha ucuz olmasına rağmen Asus ROG’un ensesinde, MSI ve Gigabyte gibi markaların önünde. Marka değil model karşılaştırmak daha mantıklı. Attığım kart gayet iyidir lakin stok sorunları nedeniyle fiyatı biraz uçmuş.Peki ekran kartının markasına takılmalı mıyım ? Normalde çevremdeki insanlar Asus MSİ falan alıyor ama bu üreticiyi ilk kez görüyorum.