144 Hz monitör ile anlayabilirsin.
Attığım monitöre bak. 1080 ile daha iyi olacaktır.
Tam olarak hangi parçaları almayı düşünüyorsunuz?10 fps çok umrumda olmuyor. Zaten 60 fps sonrası anlamak güç.
Herkesin yorumunu okuyup yarın ilk iş malzemeleri sipariş edeceğim. Öneriler için sağ olun.
Uzun bir paragraf yazmıştım fakat internet gittiği için gönderemedim. Kısaca sabah almayacağımı ve monitör konusunda kararsız kaldığımı yazmıştım. Bütçe TAM 7500 TL. Daha fazla aşamadığıma değinmiştim. Ve sizin yazdığınız build'e monitör dışında uyacağım. Hala monitör önerileri alıyorum.Tam olarak hangi parçaları almayı düşünüyorsunuz?
Monitör için beklemek daha iyi. 1500TL bandında 4K monitörler de vardı. Ancak 4K ve 1MS olarak ideal fiyatı var. Ve yanlış hatırlamıyorsam fiyatı bütçenizi aşmıyordu.Uzun bir paragraf yazmıştım fakat internet gittiği için gönderemedim. Kısaca sabah almayacağımı ve monitör konusunda kararsız kaldığımı yazmıştım. Bütçe TAM 7500 TL. Daha fazla aşamadığıma değinmiştim. Ve sizin yazdığınız build'e monitör dışında uyacağım. Hala monitör önerileri alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.