7500 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Tam olarak hangi parçaları almayı düşünüyorsunuz?
Uzun bir paragraf yazmıştım fakat internet gittiği için gönderemedim. Kısaca sabah almayacağımı ve monitör konusunda kararsız kaldığımı yazmıştım. Bütçe TAM 7500 TL. Daha fazla aşamadığıma değinmiştim. Ve sizin yazdığınız build'e monitör dışında uyacağım. Hala monitör önerileri alıyorum.

Uzun bir paragraf yazmıştım fakat internet gittiği için gönderemedim. Kısaca sabah almayacağımı ve monitör konusunda kararsız kaldığımı yazmıştım. Bütçe TAM 7500 TL. Daha fazla aşamadığıma değinmiştim. Ve sizin yazdığınız build'e monitör dışında uyacağım. Hala monitör önerileri alıyorum.
Monitör için beklemek daha iyi. 1500TL bandında 4K monitörler de vardı. Ancak 4K ve 1MS olarak ideal fiyatı var. Ve yanlış hatırlamıyorsam fiyatı bütçenizi aşmıyordu.
Sabaha kadar birkaç tane daha monitör tavsiyesi gelecektir elbet :)

upload_2017-4-28_0-35-29.png

Kasayı yukarıdaki şekilde toplayıp, monitör olarak da şunu alınız:Dell S2417DG 23.8" 1ms (HDMI+Display) G-Sync WQHD Oyuncu Fiyatı (KDV dahil yaklaşık 7700 TL tutmakta.)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı