Kasa sistem için yeterlidir, PSU kesinlikle yetiyor, çünkü GTX 1080 Tİ sistemler bile 600W PSU kullanıyor, Kasa ve PSU konusunda katılmıyorum sana, insanların görüşlerini hep yanlış gibi gösteriyorsun, çok bilmiş gibi davranma.
Kasa ve PSU o sistem için düşük kalmış. 4000 TL sisteme bile NZXT S340 Elite ve Super Flower, Evga tercih ediliyor o kasa ve PSU düşük bütçeli sistemler için.
@Jira şu konuya el at, sence benim sistem nasıl? Kasa kötü olabilir ama içindeki PSU yeterli değil mi sisteme? Sistemde önemli olan şeyler İşlemci, Ekran Kartı değil mi öncelikle? Monitör olarak ise herkesin önerdiği şeyi koydum ve arkadaş doğruyu yanlış gibi gösteriyor lütfen şunu banla, cidden sinir ediyor beni bu arkadaş.
7500 TL sisteme 200 TL bir kasa ve High Power koymak pek mantıklı olmuyor. Ekran kartı ve işlemciye öncelik vermek için kısmaya gerek yok. S340 Elite, P400S ve Evga 650 BQ ikilisi bu sistem için ideal olabilir.
Açıkcası işlemciden kısıp ekran kartına yatırım yapmak doğru değil. Bence biraz daha bekleyin ve i7 8700k ile birlikte uygun fiyatta çıkması beklenen anakartlardan birini tercih edin. Ryzen oyun performansı gerçekten kötü.
GSYNC kısmınada fazla takılmayın, 144 hz bir monitör yada IPS bir monitör alıp geçin.