7500 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Kasa sistem için yeterlidir, PSU kesinlikle yetiyor, çünkü GTX 1080 Tİ sistemler bile 600W PSU kullanıyor, Kasa ve PSU konusunda katılmıyorum sana, insanların görüşlerini hep yanlış gibi gösteriyorsun, çok bilmiş gibi davranma.
Kasa ve PSU o sistem için düşük kalmış. 4000 TL sisteme bile NZXT S340 Elite ve Super Flower, Evga tercih ediliyor o kasa ve PSU düşük bütçeli sistemler için.

@Jira şu konuya el at, sence benim sistem nasıl? Kasa kötü olabilir ama içindeki PSU yeterli değil mi sisteme? Sistemde önemli olan şeyler İşlemci, Ekran Kartı değil mi öncelikle? Monitör olarak ise herkesin önerdiği şeyi koydum ve arkadaş doğruyu yanlış gibi gösteriyor lütfen şunu banla, cidden sinir ediyor beni bu arkadaş.

Öncelikle kimin uyarı alıp, alınmayacağına siz karar veremezsiniz. Eğer bir sorununuz varsa bunu ''Rapor Et'' butonu ile açıklayabilirsiniz.

Arkadaşın dediklerinde de bir kusur yok zaten. Tartışmak yerine, konu sahibine yardımcı mesajlar atmanız herkes için en iyisi olacaktır.

Kasa konusunda @astigmat13 haklı bence. Konunun başında seçilen kasa+psu daha kaliteli bileşenler. Sizin seçtiğiniz parçalarla birlikte tavsiyelerim:
7800TL civarı geliyor. Ekrandaki oluşacak yırtılmaları çok önemsemem diyorsanız:
Yırtılmalar ve G-Sync hakkında ucundan fikir edindirici tarzda:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıkcası işlemciden kısıp ekran kartına yatırım yapmak doğru değil. Bence biraz daha bekleyin ve i7 8700k ile birlikte uygun fiyatta çıkması beklenen anakartlardan birini tercih edin. Ryzen oyun performansı gerçekten kötü.
GSYNC kısmınada fazla takılmayın, 144 hz bir monitör yada IPS bir monitör alıp geçin.

Bende kendi kafamda bir sistem topladım. Uygunsa bu sistemi düşünebilirsiniz.
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Kartı: Zotac ZT-P10800E-10S GTX 1080 8GB GDDR5X 256Bit 16x
Monitör:Dell S2417DG 23.8" 1ms 165Hz (HDMI+Display+4xUsb3.0 ) G-Sync Fiyatı
Hepsi toplam 7.927 TL tutuyor. Monitör G-SYNC destekli 165Hz 2K'dır. Bütçenizi 500 TL daha yükselterek bu sistemi almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı