7500 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Katılmıyorum, GTX 1080 kartı için en az 144Hz Monitör lazım ama sana F/P ürün önerdim, hemen fiyatına bakıp gereksiz deme. Ayrıca senin gibi bütçesi 7.500 TL olan arkadaşlara bu sistemin benzerini önerdik ve Monitör olarak ise bunu ekledik. Kesinlikle bu sistemi almalısın, bütçeyi zorluyorsa İşlemciyi R5 1500X yapıp Anakartı Asus Prime B350M-K yapabilirsin.

Monitör konusunda katılıyorum. İyi bir monitörünüz yoksa ekran kartının hiçbir faydasını göremezsiniz. Bütçe sisteme eşit dağılmalı ki en dengeli performansı alın. Monitör de ekran kartı kadar önemli bir parça. Bence @Toprak Aga 'nın sisteminde bütçe açmak için GTX 1070'e inilmeli ve monitör tercihi kalmalı. SSD olarak 250GB 850 Evo Sata 3 seçilip bütçe yetmezse HDD sistemden çıkarılmalı.

Monitör konusunda katılıyorum. İyi bir monitörünüz yoksa ekran kartının hiçbir faydasını göremezsiniz. Bütçe sisteme eşit dağılmalı ki en dengeli performansı alın. Monitör de ekran kartı kadar önemli bir parça. Bence @Toprak Aga 'nın sisteminde bütçe açmak için GTX 1070'e inilmeli ve monitör tercihi kalmalı. SSD olarak 250GB 850 Evo Sata 3 seçilip bütçe yetmezse HDD sistemden çıkarılmalı.
Benim sistemdeki SSD yeterli olacaktır, zaten bütün programları SSD'ye kurmak imkansız olur, çünkü depolama yetmeyecektir. 1TB HDD şuan yeterlidir, arkadaşımız ilerleyen zamanda bir tane daha alıp takabilir sisteme. Zaten sistem güçlendirme denen bir fiil var, yani isteyen istediği zaman yükseltme yapabilir.

Eki Görüntüle 266501
7448 Tl tutuyor.
Monitör ve işlemci avantajın olur.
Katılmıyorum, GTX 1080 kartı için en az 144Hz Monitör lazım ama sana F/P ürün önerdim, hemen fiyatına bakıp gereksiz deme. Ayrıca senin gibi bütçesi 7.500 TL olan arkadaşlara bu sistemin benzerini önerdik ve Monitör olarak ise bunu ekledik. Kesinlikle bu sistemi almalısın, bütçeyi zorluyorsa İşlemciyi R5 1500X yapıp Anakartı Asus Prime B350M-K yapabilirsin.
Bu monitörün bana avantajı nedir onu anlayamadım mesela 5ms 60hz monitör den fazlası nedir?

Bu monitörün bana avantajı nedir onu anlayamadım mesela 5ms 60hz monitör den fazlası nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca WQHD bir monitör. Ayrıntı daha fazla.

Technopat üstadlarının şöyle bir anlatımı mevcut:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrıca WQHD bir monitör. Ayrıntı daha fazla.

Technopat üstadlarının şöyle bir anlatımı mevcut:

Açıklayıcı videolar için teşekkür ediyorum 1-2 ay daha beklesem daha iyi olucak sanırım monitör ü bu kadar önemsememiştim anlaşılan gaming sistemde 1080 için 144hz bi monitör şart gibi gözüküyor.

Beklemene gerek yok. G24C 1000 TL. 144 Hz, VA panel, 1 MS, %178 görüş açısı. @Toprak Aga nın sistemi alma. O kasa ve PSU düşük bütçeler için.
Kasa sistem için yeterlidir, PSU kesinlikle yetiyor, çünkü GTX 1080 Tİ sistemler bile 600W PSU kullanıyor, Kasa ve PSU konusunda katılmıyorum sana, insanların görüşlerini hep yanlış gibi gösteriyorsun, çok bilmiş gibi davranma.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı