Neden AMD istemiyorsunuz ? Bunun mantıklı bir sebebi vardır umarım.AMD olmasını istemiyorum, monitörünse 1ms 144 Hz olmasını istiyorum.
Mesajimi yarım birakmışım özür dilerim. Önerdiginiz ekran kartı 2. el outlet ürünü farketmediyseniz söyleyeyim dedim hocam.En üstte.
Biliyorum hocam outlet olduğunu. Sıkıntı çıkarmayacağını varsayarak sadece bu konuda değil 3-4 konuda daha önerdim. Zaten garantisi de var. Eğer bir sorun çıkarsa 14 gün iade hakkıda sunulmuş. eğer istenmez ise Black Friday'da bu fiyattan bulabilir GTX 1070'i.Mesajimi yarım birakmışım özür dilerim. Önerdiginiz ekran kartı 2. el outlet ürünü farketmediyseniz söyleyeyim dedim hocam.
Ben de onu diyecektim hocam. Eğer acelesi yoksa alacak arkadaş 1 hafta daha bekleyip ayni fiyatta veya daha ucuzuna sifir kapali kutu alabilir. 1050 veya 1060 olsa amenna ama 1070 ler ikinci el olunca insan güvenemiyor piyasadaki coğu 1070 kartlar mining icin kullanıldığından dolayı. 1-2 ay bile kullanılmış olduğunda kartın ömrü oldukça tükeniyor. Teşekkür ediyorum..Biliyorum hocam outlet olduğunu. Sıkıntı çıkarmayacağını varsayarak sadece bu konuda değil 3-4 konuda daha önerdim. Zaten garantisi de var. Eğer bir sorun çıkarsa 14 gün iade hakkıda sunulmuş. eğer istenmez ise Black Friday'da bu fiyattan bulabilir GTX 1070'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.