Hocam elim de küçük bu arada, 17 cm. Wolves alması mantıklı olur mu ki? Relaxed Claw tutuyorum.
Hocam dediğim gibi 17 cm el uzunluğuna sajibim ve Relaxed Claw tutuyorum. Sizce Beast X Max gibi modeller çok büyük gelmez mi elime?Arada şöyle bir fark var.
Eki Görüntüle 2621195
WLmouse alacaksanız da bence Sword X yerine Beast X Max daha iyi olur relaxed claw için. Sword X palm ürünü.
Eki Görüntüle 2621197
Hocam dediğim gibi 17 cm el uzunluğuna sajibim ve Relaxed Claw tutuyorum. Sizce Beast X Max gibi modeller çok büyük gelmez mi elime?
Şimdi aklımdaki bir modeli daha atacağım hocam, 7500 TL vermişken endgame bir şey almak istiyorum, teşekkürler.
Orbitalworks Pathfinder Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Birde hocam Pathfinder bu kadar özelleştirme içeriyorsa kesin bir şeylerden kısılmıştır diye düşünüyorum, bu yüzden eleyeceğim.Hocam aralarında çok bir fark yok ama güvence olması açısından Pro modeli birebir aynı neredeyse şu anda kullandığınız ürünle. Max büyük gelir derseniz Pro da alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2621202
Pathfinder çok nadir bir ürün. Mouse üzerindeki neredeyse her şey değiştirilebilir. Rahat olduğunuz şekli deneye deneye bulursunuz ama bulduktan sonra bir esprisi kalmıyor yani.
Birde hocam Pathfinder bu kadar özelleştirme içeriyorsa kesin bir şeylerden kısılmıştır diye düşünüyorum, bu yüzden eleyeceğim.
Onun dışında Wolves ile Beast X Pro arasındayım şu anda, çok kararsızım.
Aslında tam geliyor ama Mouse’un shape’inde rahatsız edici bir olay var, istediğim yönü tam veremiyorum gibi hissettiriyor (tamamen tutuşumla alakalı sanırım) Ayrıca burası bayağı kişisel ama o Shape’ten çok sıkıldım ve değişmek istiyorum.Helios relaxed claw kullanımında elinize tam mı geliyor ?
Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.Beast X Pro Mavi/Pembe ve Freefall mavi mousepad alacağım.
Beast X Pro Mavi/Pembe ve Freefall mavi mousepad alacağım.