7500 TL mouse önerisi

Bütçe
7500 TL
Hocam elim de küçük bu arada, 17 cm. Wolves alması mantıklı olur mu ki? Relaxed Claw tutuyorum.

Arada şöyle bir fark var.

1765639481995.png

WLmouse alacaksanız da bence Sword X yerine Beast X Max daha iyi olur relaxed claw için. Sword X palm ürünü.

1765639713100.png

Arada şöyle bir fark var.

Eki Görüntüle 2621195

WLmouse alacaksanız da bence Sword X yerine Beast X Max daha iyi olur relaxed claw için. Sword X palm ürünü.

Eki Görüntüle 2621197
Hocam dediğim gibi 17 cm el uzunluğuna sajibim ve Relaxed Claw tutuyorum. Sizce Beast X Max gibi modeller çok büyük gelmez mi elime?

Şimdi aklımdaki bir modeli daha atacağım hocam, 7500 TL vermişken endgame bir şey almak istiyorum, teşekkürler.

Hocam dediğim gibi 17 cm el uzunluğuna sajibim ve Relaxed Claw tutuyorum. Sizce Beast X Max gibi modeller çok büyük gelmez mi elime?

Şimdi aklımdaki bir modeli daha atacağım hocam, 7500 TL vermişken endgame bir şey almak istiyorum, teşekkürler.

Hocam aralarında çok bir fark yok ama güvence olması açısından Pro modeli birebir aynı neredeyse şu anda kullandığınız ürünle. Max büyük gelir derseniz Pro da alabilirsiniz.

1765640302240.png

Pathfinder çok nadir bir ürün. Mouse üzerindeki neredeyse her şey değiştirilebilir. Rahat olduğunuz şekli deneye deneye bulursunuz ama bulduktan sonra bir esprisi kalmıyor yani.

Hocam aralarında çok bir fark yok ama güvence olması açısından Pro modeli birebir aynı neredeyse şu anda kullandığınız ürünle. Max büyük gelir derseniz Pro da alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2621202

Pathfinder çok nadir bir ürün. Mouse üzerindeki neredeyse her şey değiştirilebilir. Rahat olduğunuz şekli deneye deneye bulursunuz ama bulduktan sonra bir esprisi kalmıyor yani.
Birde hocam Pathfinder bu kadar özelleştirme içeriyorsa kesin bir şeylerden kısılmıştır diye düşünüyorum, bu yüzden eleyeceğim.
Onun dışında Wolves ile Beast X Pro arasındayım şu anda, çok kararsızım.

Birde hocam Pathfinder bu kadar özelleştirme içeriyorsa kesin bir şeylerden kısılmıştır diye düşünüyorum, bu yüzden eleyeceğim.
Onun dışında Wolves ile Beast X Pro arasındayım şu anda, çok kararsızım.

Helios relaxed claw kullanımında elinize tam mı geliyor ?

Helios relaxed claw kullanımında elinize tam mı geliyor ?
Aslında tam geliyor ama Mouse’un shape’inde rahatsız edici bir olay var, istediğim yönü tam veremiyorum gibi hissettiriyor (tamamen tutuşumla alakalı sanırım) Ayrıca burası bayağı kişisel ama o Shape’ten çok sıkıldım ve değişmek istiyorum.

Hocam size yılların mouse ergonomisiyle alakalı en klasik ve eskimiş ama aynı zamanda en işe yarayan tavsiyeyi vereceğim. Gidin vatan/mediamarkt'a mouse deneyin :D. Ben de relaxed claw tutuyorum ve elim bayağı büyük, yıllarca ergonomiyle alakalı problemler yaşadım.

Rival 300 bana bayağı iyi oluyordu (elimin bayağı büyük olması tabii etken :D. Malum Rival 300 hayvani bir mouse.), o bozulunca Steelseries Prime geçtim ve nefret ettim. Hala daha ediyorum. Ondan sonra XM1r. Bu mouse biraz daha büyük olsa aslında okeydim, muhteşem olmasa da. Fakat küçük olduğu için alışamadım. Şu anda switchleri Huano Silent'larla değiştirilmiş Impact III kullanıyorum. Aşırı memnun değilim, biraz daha geniş olsa iyi olurdu ama idare ediyor.

Mümkünse ZA13 ve EC2/3 veya benzerleri shape'leri bir deneyin. Muhtemelen size olurlar. Ek olarak bu ikisi Zowie S2 shape'inden oldukça değişik mouse'lar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı