7500 TL oyun ve web tasarım için monitör önerisi

Bütçe
7500

DDR8RAM

Decapat
Daha fazla  
7500 TL'ye kadar monitör önerisi yapabilir misiniz? Oyun ve web tasarımı yaptığım için renkler ve tazeleme hızı benim için önemli. Oyun da oynadığım için ms değerinin düşük olması da önemli. Bu kriterlerde IPS panel ve 144 Hz'den yüksek olması ms değerininde 0.5 veya 1 olması yeterlidir. Bu türde uygun bir monitör öneriniz var mı?

Hocam hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz?

Renkler önemli demiş, bu VA panel.
Bu olabilir, hem 2k hem AOC'ların renk gamutu çok iyi. Bende de AOC 24G4x var

Renkler önemli demiş, bu VA panel.
Bu olabilir, hem 2k hem AOC'ların renk gamutu çok iyi. Bende de AOC 24G4x var
VA panel renk için kötü bir tercih olarak görülmemelidir diye düşünüyorum. Evet sırf renk için yapılmamıştır ama zaten konu sahibi de üstüne basa basa renk dememiş. Hem oyun hem tasarım yani karma olarak kullanacak bir monitör aradığından bahsetmiş. VA panel sık kullanımda her işe yarar diye düşünüyorum. Yine de bilgilendirici olması açısından: Monitörde IPS vs TN vs VA Panel

"Web tasarımı yaptığım için renkler ve tazeleme hızı önemli" demiş. Tabii doğru söylüyorsunuz da, IPS daha iyi bir tercih. Hem önerdiğiniz curved olduğundan tasarım işleri için iyi olmayabilir. Bütçesi dahilinde daha iyi renkleri aynı hızda sunan bir ekran varsa neden VA ile yetinsin ki?

Bundan 2 tane aldık biri bana biri kuzenime yaklaşık 5 aydır falan kullanıyoruz gayet memnunuz yalnız kuzenimde 1 tane ölü piksel çıktı bendekinde yok. Ips glow var monitörde ama renk olarak ve oyun amaçlı başarılı buluyorum sadece aklınızda bulunsun diye atıyorum sonucta bilinmedik bir marka ürününün arkasında mı bilmiyoruz yalnız hkc'ye ait diye biliyorum hkc de lg Samsung gibi markalara bile düşük orta seviye panel satan bir panel üreticisi diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…