7500 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
7500

Groot27

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba 7500 TL bütçem var. 24 inç monitör ile birlikte Vatan'dan veya İtopya'dan bir sistem istiyorum. Intel işlemcili ve NVIDIA bir ekran kartı istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrı ayrı sitelerden alamaz mısınız? Vatan ve İtopya'dan alırsanız, normalden en az 500 TL daha pahalıya gelecektir. Şu an ekran kartlarında stok sıkıntısı yaşandığı için ekran kartı hariç bir sistem toplayıp 3000 serisini beklemenizi öneririm.

3000 serisi için şubat sonu diyorlar o kadar maalesef bekleyemem bana verdiğim kriterler içinde yardımcı olursanız sevinirim.

Vatan ve İtopya'da önereceğim ekran kartı yok. Eğer 1660S'e 3000 TL veririm diyorsanız ekran kartını Vatan'dan, diğer parçaları ise İtopya'dan olan bir sistem önerebilirim. Lakin 2060 stokları yenilenince veya 3000 serisi çıkınca 1660S'den çok daha performanslı olacaklardır. Bence ikinci el idareten ekran kartlı alıp yanına da İtopya'dan diğer parçaları alabilirsiniz.

240 GB SSD yeterli olursa:
PATRIOT 8GB Viper Steel Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA X2

7658 TL

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı