10 bin TL'ye 205/55/16 lastik önerisi

Hamur ömrü oksijen ile temasına bağlıdır. Üretim bandından inip paketlenen ve oksijen ile teması kesilen lastiğin hamur ömrü de korunur.
2024 ve 2025 lastik arasında fiyat farkına değecek hiçbir kaide yoktur.

Satıcının yerinde oksijen teması var. Lastikler açık şekilde duruyor. Yeni gelip mi oraya konmuş yoksa 1 senedir mi orada duruyor anlamanın imkanı yok. Paketli olanlarda zaten incecik poşetle geliyor. Kaldıki asıl etiket, badrol vs. o paketin üstünde değil direkt lastiğin üzerine yapıştırılmış şekilde. Yani hangi aşamada ne zaman paketinden çıkarılmış anlamanın yolu yok. Bayiye yeni gelen lastiklerin hiç birinde poşet görmedim mesela ben. Etiketler direkt lastiğin üzerine yapışıktı.
 
Satıcının yerinde oksijen teması var. Lastikler açık şekilde duruyor. Yeni gelip mi oraya konmuş yoksa 1 senedir mi orada duruyor anlamanın imkanı yok. Paketli olanlarda zaten incecik poşetle geliyor. Kaldı ki asıl etiket, badrol vs. o paketin üstünde değil direkt lastiğin üzerine yapıştırılmış şekilde. Yani hangi aşamada ne zaman paketinden çıkarılmış anlamanın yolu yok. Bayiye yeni gelen lastiklerin hiçbirinde poşet görmedim mesela ben. Etiketler direkt lastiğin üzerine yapışıktı.

Satıcınızı değiştirmenizi tavsiye ederim o zaman :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı