7500 TL tablet önerisi

Helio G99, Snapdragon 662'den neredeyse 2 kat daha iyi. Asla alınmaz.

Dikkatli okuyun, alternatif model önerdim.

Görmemişim pardon Xiaomi yerine Redmi görünce beynim duruyor zaten. Aklıma Redmi'nin iğrenç giriş seviyesi telefonları geliyor. 😀
Model güzel bu arada alınır.

@512260 Tab S6 Lite'nin 2022 versiyonu hakkında görüşleriniz neler?

Görmemişim pardon Xiaomi yerine Redmi görünce beynim duruyor zaten. Aklıma Redmi'nin iğrenç giriş seviyesi telefonları geliyor. 😀
Model güzel bu arada alınır.

@512260 Tab S6 Lite'nin 2022 versiyonu hakkında görüşleriniz neler?
Hocam Türkiye'de satılmıyor sanırım S6 Lite 2022. Fiyatını bilmeden konuşmak mantıklı olmaz ama Redmi Pad'den hala daha kötü olduğu kesin.

Bana göre bu tablet şu an fiyatıyla rakipsiz bu bütçede.

Hocam Türkiye'de satılmıyor sanırım S6 Lite 2022. Fiyatını bilmeden konuşmak mantıklı olmaz ama Redmi Pad'den hala daha kötü olduğu kesin.

Satılıyor.

2020 versiyon daha mı güzel bana mı öyle geldi ? 🫢

Satılıyor.

2020 versiyon daha mı güzel bana mı öyle geldi ? 🫢
2022'nin işlemcisi çok daha iyi ama hala Redmi Pad'den kötü ve aşırı yüksek fiyatlı. Epey puanlarında da bir saçmalık var gibi tam anlamadım ama 6.5k fiyatıyla Redmi Pad ikisini de tokatlıyor.

2022'nin işlemcisi çok daha iyi ama hala Redmi Pad'den kötü ve aşırı yüksek fiyatlı. Epey puanlarında da bir saçmalık var gibi tam anlamadım ama 6.5k fiyatıyla Redmi pad ikisini de tokatlıyor.

GPU'ya bak oradan puanı yüksek 2020 versiyonunun. Epey ondan yüksek vermiştir yani.

Satılıyor.

2020 versiyon daha mı güzel bana mı öyle geldi? 🫢

Bir de MatePad 11.5 diye bir şey gördüm 6 GB RAM olan modeli nasıldır.

iPad 9 her türlü diğer tabletlerden fiyatına oranla çok çok çok çok çok çok çok daha iyi bu çok u sabaha kadar yazarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı