7500 TL'ye ASUS Dual 6700XT alınır mı?

Bütçe
7500
Coil whine konusunda Sapphire kartlarda bir problem olduğuna dair bir şey duymuştum. Asus hakkında ilk kez duyuyorum.
Coil whine dendi mi akla ilk Asus geliyor. Her markada az da olsa olur ama yüksek sesli şikayetlerin %60-70'i Asus markasına sahip olanlar. Bu yüzden mutlaka kontrol edin.

Merhaba, başlıktan da okuduğunuz üzere 6700XT almak niyetindeyim. Alacağım kartın kutusu, faturası ve güvenlik etiketi var. Garantisi yok. Sizce 7500₺ eder mi yoksa başka bir seçim yapmalı mıyım?

Hocam fiyat olarak nasıl bilmiyorum ama kullanıcı olarak cok güzel ekran kartı tüm oyunları oynatıyor FPS yüksek veriyor aklında soru varsa sor ama asla pişman olmayacağın ekran kartı.

Sıfırı 17 civarı hocam şu an.

Coil whine konusunda Sapphire kartlarda bir problem olduğuna dair bir şey duymuştum ASUS hakkında ilk kez duyuyorum.

Haklısınız bazen satıcılar kampanya döneminde 6 7 alıp sonra ihtiyaç veya satmak icin ucuz veriyorlar. Şu an 7.5 altı yok bir ara 5700 TL yevardı bütçem yetmemisti anlamamıştım. Pişman oldum almadığıma 3.5k ya Arc A750 aldım oda F/P diyebilirim. 3 ay önceki zaman için tabii bu söylediklerim. Aceleniz yoksa takip edin hocam

Merhaba, başlıktan da okuduğunuz üzere 6700XT almak niyetindeyim. Alacağım kartın kutusu, faturası ve güvenlik etiketi var. Garantisi yok. Sizce 7500₺ eder mi yoksa başka bir seçim yapmalı mıyım?
Piyasası 6.500₺ 7500₺ olması için kutu fatura garanti olması lazım.

Bazı insanlar hatalı bilgi verebildikleri için yazıyorum bunu. İkinci el ve garantisi olmayan kartta Furmark açarak sıcaklığını test edin. Sıcaklık ile hotspot sıcaklığı çok uzak olmamalı. Ekran kartının fan yüzdesi verdiği FPS ve kendi sıcaklığı önemlidir.
Kartın içinin açılıp açılmadığını kontrol edin. Vida üstünde etiket olması açılmadı demek değildir. Etiketin çevresinde yırtık, zorlama izi, kavlama varsa yada etiket vidasının çevresinde çizik veya hafif ezik varsa bu kartın içinin açıldığını gösterir. İçi açılmış kart işlem görmüş veya bilgisiz biri tarafından pedleri değişmiş olabilir demektir. Alınmaz demiyorum ancak ekstra test etmek gerekir. Kartta CW olması ve ses yapıyor olması sadece ses yapıyor demektir, kartın durumuyla ilgili bir test veya ölçü değildir.
Kartın fanlarına bakın, fanlarda yalpa olabilir. Fanda yalpa CW den daha çok ses yapar.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, 7250 tlye kgf bir buçuk yıl garantili bir kart aldım. Önerileriniz için teşekkür ederim. Piyasa gerçekten de çok oynak ve garip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı