7500 TL'ye Kara Cuma İndirimlerinde SSD, HDD ve Monitör Önerisi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, haziran gibi bilgisayar toplayacağım ve yakında olacak Black Friday indiriminde alabildiklerimi alayım diyorum. Aklımda SSD, HDD, Monitör ve belki kasa almak var. Bütçem yaklaşık 7500 TL tüm sistem için. Aklımdaki sistem attığım fotoğrafta. Fakat 2019'da yeni işlemci ve ekran kartları çıkacağı için bu parçaları alayım dedim. Siz bu belirttiğim parçalar için ne tavsiye edersiniz veya almamı önerir misiniz? Bu arada bilgisi olan varsa Samsung LC24FG73 ve AOC C24G1 arasında kaldım monitör olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm, hızlı değil de daha güvenilir olduğu kesin. Amazon ile sorun yaşamayabilirsin ama Hepsiburada'nın güven vermesi ayrı.
Ancak bence 70TL'ye değmez.
Şahsen Amazon'dan alırdım.

Bu arada önerim indirimleri beklemen.

Tavsiyem, paha da yüklü olan donanımları yenisi çıkacak diyerek ertelemeyin. Bütçeniz, hele de indirimle birlikte hiç fena sayılmaz. Diğer donanımları bugünün fiyatları ile ortalama olarak hesapladıktan sonra kalan meblağı, ekran kartı, monitör, işlemci hatta bellek olmak üzere indirim durumuna göre alabileceğinizin en iyisini alın.
400 TL lik bir SSD yi 300 TL ye almak bütçenizi rahatlatmaz ama 2500 TL lik bir ekran kartını 2000 TL ye almak rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…