7500 TL'ye Monitör Dahil Vatan'dan PC Toplama

Tutku2

Hectopat
İnternete ailem pek güvenmedigi için Vatan'dan toplamaya karar verdik bana toplarsaniz sevinirim veya GTX 1060 koymuştum. 7600 TL tutmustu Intel veya Ryzen tabanlı olmasina karar veremedim. Açıkçası Ryzen 2. nesil hakkında pek bir bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
"İnternet"ten değil, internet üzerinden alışveriş yapıyorsunuz, bunu onlara anlatabilirseniz anlayacaklardır. Sinerji, İncehesap, Hepsiburada gibi siteleri ele alalım. Bu siteler devletin tanıdığı resmi kurumlar ve vergi numaraları, resmiyete geçmiş birer şirket isimleri var. Hepsinin de ofisi var. Havale ile de ödeme yaparsınız, kredi kartı vermenize gerek yok.

Exa Türkiye'nin en büyük toptancılarından biridir. Perakende satışları var mı bilmiyorum ama biz iş yerimize ayda en az 25.000 dolarlık ürün alıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Arkadaşlar sınav nedeniyle AMD'nin 2. Neslini hiç takip edemedim ve PC toplamak istiyorum. Intel 8.nesil mi? AMD 2.nesil mi? Bütçem monitör dahil 8500 TL. Vatan'da bir tanıdığım çalışıyor karne indirimi başlayacakmış onu değerlendirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

A1.jpg

Buyrun size liste. İndirim olmadan yapıldı. Karne indirimi olunca size liste yapsınlar bakalım fark ne olacak.

Sinerji, Teknobiyotik, İtopya sitelerinin birinden olursa sevinirim. Sipariş vereceğim, yardımlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı