Selam arkadaşlar uzun zamandır bir sistem toplamaya çalışıyorum. En sonunda karar verdim ama işlemci, güç kaynağı vs... Pek emin değilim bana yardımcı olursanız ve tavsiyede bulunursanız sevinirim...
Sistemimdeki bileşenler şunlar not: Toplam bütçem 7500 TL'dir ama bütçenin dışına "çok çıkmayan" bir şey varsa arttırabilirim.
Güç kaynağı iyi, değişmesine gerek yok. Kasa değişmeli, daha ucuza daha fazla performans almak istiyorsanız i3 10100F ile B460M alınabilir. RAM'ler değişebilir, OC yapıldığında sizi yarı yolda bırakabilir. Bütçe kısıtlı olduğu için 100-120 lira daha ucuz olan Patriot Burst alınabilir. RAM'ler için de tavsiyem bu. Artan bütçeyle ekran kartı yükseltilebilir.
Önemli not: Eğer render vb. gibi işlerle uğraşıyorsanız işlemci R3 3100 kalsa daha iyi olur.
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Adata XPG PYLON650B-BKCEU 550 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte B450M S2H. model anakartı kullanıyorum açıkcası çok tercih edilen bir kart olsada yazılımsal olarak pekte iyi bir kart değil. Farklı bir marka tercih etmenizi tavsiye ederim.
ModArt PC-MA2 sistemimiz ModArt PC önerisi ile Intel’in fiyat/performans canavarı Intel Core-i5 11400F işlemcisinden gücünü alırken ASUS TUF GTX 1660 Ti ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.