7500 TL'ye Sistem Toplama

Aynen kasa incelemesi var Youtube'da. Artık P400A yanına bunu da öneriyorum insanlara. Kendim bile düşünüyorum almayı.

Size şunu soracaktım; JRGB portuna sadece led şerit takılmıyor diye biliyorum. ARGB 2+1 çıkışı JRGB'e dönüştürücüsüz takıp Mystic Light ile kontrol edemiyor muyuz?

Öncellikle yanıltmamak adına benim bildiğimi söyleyelim yanlışım varsa beni de düzeltsinler. RGB 4 pin olanlar 12V veriyorken ARGB 3 pin olanlar 5V veriyorlar. Doğal olarak 3pinli 4pinliye takamayız ki zaten 3pin dediğimde aslında 4pinli bir uca sahip sadece arada bir pin boşta duruyor. Yine RGB olanları Mystic Light ile kontrol edebiliyorsunuz ki bende öyle yapıyorum. Ama RGB olduğundan mesela fanın üzerinde 4 led varsa bunları aynı anda rengini değiştiriyor. RGB nin muhabbeti o yani şeritte taksanız tüm şerit tek bir renk olarak değişir. ARGB ise bu gök kuşağı dediğimiz efekti verebiliyorsunuz. Yani aynı fanın üzerindeki led ler ayrı ayrı yanabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı