7500 TL'ye Telefon Önerisi

Sınava hazırlandığım için 4 yıllık emektar İphone 6S telefonumu valideye verdim. Sınava girdikten sonra yeni bir telefon alacağım İphone 11 düşünüyordum fakat kafamı karıştıran şeyler var. Öncelikle cevap verirken bugüne kadar IOS kullanıcı olduğumu, yüksek ihtimalle (umarım) tıp okuyup İpad ve Apple Pencil kullanacağımı göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Kafamı karıştıran şeyler şunlar:

1- Bir sene önce çıkmış bir telefon alınır mı?

2- Ekran Çözünürlüğü düşük bu çok etkiler mi?

3- Bu bütçede daha iyi bir Android telefon alabilir miyim?

Android telefonların IOS telefonlara göre çok daha hızlı eskidiğini gördüm hep bugüne kadar. Ben İphone 6S aldığımda benimle aynı zamanda o zaman Samsung'un amiral gemisi olan S7 Edge'i alan çoğu arkadaşım kasma ve yıpranmadan dolayı 2 sene sonra değiştirmek zorunda kaldılar telefonlarını. Benim beni 4-5 sene götürecek bir telefona ihtiyacım var. Siz ne dersiniz?

1 - Alınır
2 - Hayır etkilemez son derece güzel bir ekranı var. Elbette iPhone 11 Pro kadar iyi değil.
3 - Hayır
 
1 - Alınır
2 - Hayır etkilemez son derece güzel bir ekranı var. Elbette iPhone 11 Pro kadar iyi değil.
3 - Hayır

Öncelikle videolarda yer almanız beni çok sevindirmişti. İncelemelerinizi ve videolarınızı beğendiğimi ifade etmek isterim. Bu konuda bilgi birikiminiz var sizi dinleyeceğim (Umarım son anda kafamı karıştıran şeyler olmaz.). Teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı