7500 TL'ye Telefon Önerisi

@64502 Dostum arkadaş öneri istemiş öneriyoruz. Saygılı ol insanlara karşı.
Ben bir saygısızlık yapmadım.

Ayrıca aynı fiyat bandına bakalım hadi:
Huawei P30 Pro 256 GB 8300TL
Ekran Resmi 2020-03-04 19.17.53.png

iPhone 11 256 GB 8400TL
Ekran Resmi 2020-03-04 19.22.28.png


Önerim sınavdan sonra birkaç ay bekleyip yeni modeller çıkınca ya iPhone 12 alman ya da iPhone 11 alman.
 
Ben bir saygısızlık yapmadım.

Ayrıca aynı fiyat bandına bakalım hadi:
Huawei P30 Pro 256 GB 8300TL
Eki Görüntüle 509435
iPhone 11 256 GB 8400TL
Eki Görüntüle 509439


Önerim sınavdan sonra birkaç ay bekleyip yeni modeller çıkınca ya iPhone 12 alman ya da iPhone 11 alman.
Huawei P30 Pro modelinin ederi bile değil o fiyat.

Su an Android kısmında rakip olarak S20-S20 Plus olur ve her şey işlemci performansı değil nede olsa bunlar amiral gemisi telefonlar.
 
Son kullanıcı deneyimi Apple'da çok üst düzeyde ben hala iPhone 5S kullanıyorum ve hiç bir sıkıntım yok, iPhone 5S ile aynı yılda çıkan bir Android cihaz kullanıyor olsaydım muhtemelen kasmaktan ölüyor olurdu.
 
Ben olsam yılın 3. çeyreğinde çıkacak olan Note 20'yi beklerdim ama tabii daha önce uzun süreli olarak iPhone kullanmadım. Samsung Note serisinin kalemli olması ve tüm özellikleri premium olmasından dolayı tercih ederdim. Ama sen iOS kullanıcısıymışsın. Alışkanlıklar öyle çabuk değişmez. Epey sitesinde bazı Xiaomi, Huawei, Honor, Realme vs. telefonların altında yorumlarda görüyorum: ''iPhone'dan geçtim, önceki kullandığım telefon değilmiş'' gibi saçma yorumlar oluyor. O yorumları yapanlar telefondan üst düzey beklentisi olmayan klasik düz telefon kullanıcılarıdır. Yani burda da yazmış çünkü birkaç kişi 'Xiaomi al, telefon ne demekmiş gör' falan. O yüzden buna değinmek istedim. Ben de Xiaomi kullanıyorum 3 yıldır. Yani iPhone'daki 3 kameranın (pro max) aynanda çekim yapabilmesi bile alınması için yeterli bir sebep.
Benim eksik gördüğüm yanı ekran çözünürlüğü oluyor hep. İlle de iPhone alacağım diyorsan tabi alabilirsin. Gayet güzel telefon. Ama Android telefonlar kasıyor falan gibi şeylere de pek aldırış etme bence. Şu anda Snapdragon 855+ 'lı bir telefon alsan seni 4 sene üst düzeyde götürür. Ben Mi 6 kullanıyorum (Snapdragon 835), 1600 liraya almıştım. 3 senelik telefon. Hala kasma yapmadı, stabil kullanıyorum. 8-8,5 saat ekran süresi alıyorum bir günde tek şarjla. Yani bu telefon iPhone 7 Plus ve iPhone X arası dönemde çıkmıştı ve özellikleriyle kafa kafayaydı, 3 kat daha ucuzdu sadece. Yani ucuz olması kalitesiz anlamına da gelmiyor.
7500 lirayı bir telefona verebilecek durumdaysan tamamen kendi kullanımın ve kişisel tercihine kalmış bence. Hangi telefonu alınca içine sinecekse, hangi telefonu alınca mutlu olacaksan onu al. 7500 lira verdiğin hiçbir telefon bence seni üzmez.
En başta da dediğim gibi ben o fiyatlarda bir telefon alacak olsam Samsung Note 20'yi beklerdim, çok acilse şu anda Samsung Note 10 alırdım.
 
@Svlyveon Arkadaş bunu düşünmeyerek yazıyor zaten. 103MP kamera ile 12MP kamerayı karşılaştırıyor.
''Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.'' Size mutluluklar daha renkleri bile doğru düzgün yansıtamayan, çözünürlük artınca iki şeyi aynı anda beceremeyen ama bol MP'li kameralı android cihazlarınızla. ☺
 
Garip garip yorumlar zaten Mi Note 10 modelinin kamera hariç bir özelliği yok işlemci olarak 730G gibi orta seviye bir işlemci kullanıyor detaya girersek onlarda orta seviye telefon özellikleri fiyatını hak etmiyor.

S20 resmi olarak satışa çıktıktan sonra iPhone karşılaştırmalarında tekrar görüşürüz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı