7500 TL'ye Telefon Önerisi

Yeni iPhone modelleri beklenebilir diye düşünüyorum.

Ucuz fiyatlı bir şey yapacaklar mı belirsiz. Ayrıca şu an tuşlu telefon kullanmaktayım sınav biter bitmez almam gerek.

Xioami Mi Note 10 hiç hoşuma gitmedi.

S20 var ilgimi çeken. Ekran gövde oranı, batarya ve çözünürlük konusunda rakamlar bazında bayağı önde. Fakat exynos işlemcilerin desteği 2 sene sürüyor ve Samsung her sene yeni telefon çıkarıyor. Yazılım desteği konusunda kötü ve planlı eskitme konusunda maalesef Samsung daha çirkef. S20 alınır mı ne diyorsunuz?
 
Boşver arkadaşları one pluse 8 proyu bekle ya da 7t pro al geç . Ben Xiaomi kullanıyorum telefon güzel ama yazılımsal problemler var . Ama rom bol . Kesinlikle one pluse hocam .
 

Tabii ki Xiaomi Black shark 2-3.
Veya ASUS ROG Phone.
 
Çoğu Android telefon amiral gemisi olsa bile en fazla 2 güncelleme alıyor ama güncelleme almadı telefon gitti mi hayır.

iPhone 12 yine ucuz model olarak çıkar diye düşünüyorum.

Çok para vermek istemezseniz iPhone 9 (SE2) büyük ihtimalle siz alana kadar çıkar onun harici iPhone 11 alınabilir.
 
Ben iphone 7 kullandım, 1 ay kadarda xr kullandım. Sonra note 8 geçmem gerekti ekonomik sebeplerle, şu anda allah kurtarmış diyorum. Kendimi özgür hissediyorum.
Burada asla fanboyluk yapmam, çünkü yeni nesil android kullanana kadar iPhone fanboydum, diyeceklerim bunlar. Ayrıca iPhone çoğu konuda kusursuz, ama asla bir android olamayacak.
 

Özgürlük gibi bir derdim yok. Dahası güvenlik derdim var. Kişisel verilerin gizlenmesi ve stabilite konusunda IOS daha önde diye düşünüyorum.
 
Özgürlük gibi bir derdim yok. Dahası güvenlik derdim var. Kişisel verilerin gizlenmesi ve stabilite konusunda iOS daha önde diye düşünüyorum.

Xiaomi alabilirsin önerim blackshark veya ASUS ROG Phone.
 
Vallahi biraz araştırma sonucu S20 ve İphone 11 hariç diğer seçenekleri eledim. Buna da S20'yi insanlar biraz kullandıktan sonra karar vereceğim. Herkese teşekkür ederim.
 
7500 TL ye alacağın telefon seni her türlü tatmin edeceği için bence fazla kaygıya düşme Xiaomi de iyidir iPhone de. OnePlus da iyidir samsung'da çok takma bence
 
Apple'da verdiğiniz para 108 MP kamera veya 10 cigolayt RAM'e değil IOS'a gider. En kral Android'in 2 sene sonra esamesi okunmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…