7500 TL'ye yayın için PC toplama

"Kısılması" kısmını atlamışsınız sanırım. Ssd almasın demedim 500 GB yerine 250 de kullanılabilir ayriyeten ekstra Ssd yine ekleyebilir adam lakin ekstra anakart ekleyebilme ihtimali yok. B350 serisi X370 e göre daha zayıf bir anakart ve voltaj iletiminde ısınma yaratacaktır. X370 anakartlarda kullanılan malzeme kalitesi ve mühendislik B350 modellerini katlar katlar duvara vurur.

Bir saniye şimdi benim kafam bir hayli karıştı. Yorumları takip edemiyorum @Neko hocam çoktan önerisini yapmış ben daha yeni görüyorum onu inceledim göz ucuyla ama içinde monitör yok benim yanlış kullandığım cümle yapısından ötürü bir yanlış anlaşılma söz konusu olmuş çok üzgünüm

Evet o kısmı atlamışım ben üzgünüm

Ama ben monitörden anlamam ki

Bana monitör hariç bütçe lazım.

Yani monitörü belirleyin, fiyatını 7500 TL'den çıkarın. Kalan bütçeyi bana söyleyin.

B350 serisi X370 e göre daha zayıf bir anakart ve voltaj iletiminde ısınma yaratacaktır. X370 anakartlarda kullanılan malzeme kalitesi ve mühendislik B350 modellerini katlar katlar duvara vurur.

@ShadYaqz R7 1700'e X370 mi kullanmalıyım?

Hocam ismi Çince yazılmış arkadaşımızın sistemini beğendim. Birde şöyle bir durum var birisi R7' nin yanına B350 yakışmaz demiş fakat o işlemcinin R7 1700 olduğunu söylemek isterim yani fazla hız aşırtma yapılmayan bir işlemci. Ayrıca turbo ile 3 Ghz' den 3.7 Ghz' ye çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…