Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Hocam ben eve geçeyim size uygun bir sistem toplarım, @Neko hocam kadar olmasak da.Satsan 50 liraya anca alıcısı bulunur öyle diyeyim size![]()
Evet o kısmı atlamışım ben üzgünüm"Kısılması" kısmını atlamışsınız sanırım. Ssd almasın demedim 500 GB yerine 250 de kullanılabilir ayriyeten ekstra Ssd yine ekleyebilir adam lakin ekstra anakart ekleyebilme ihtimali yok. B350 serisi X370 e göre daha zayıf bir anakart ve voltaj iletiminde ısınma yaratacaktır. X370 anakartlarda kullanılan malzeme kalitesi ve mühendislik B350 modellerini katlar katlar duvara vurur.
Neko hocam önerdi."Kısılması" kısmını atladım evet. 850 Evo 250 GB alınabilir. Ben zaten 500 GB önermedim. Kim önerdi onu?
Alacağı monitör şu olmalı: Dell S2417DG 23.8" 1ms (HDMI+Display) G-Sync WQHD Oyuncu Fiyatı Bundan kısınca 5300-5400 TL kalıyor, maksimum bütçe 7500 TL ise.Ama ben monitörden anlamam ki
Bana monitör hariç bütçe lazım.
Yani monitörü belirleyin, fiyatını 7500 TL'den çıkarın. Kalan bütçeyi bana söyleyin.
B350 serisi X370 e göre daha zayıf bir anakart ve voltaj iletiminde ısınma yaratacaktır. X370 anakartlarda kullanılan malzeme kalitesi ve mühendislik B350 modellerini katlar katlar duvara vurur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.