7500 TL'ye yayın için PC toplama

Ryzen ile belki 2K bandında eşitlenirler fakat Ryzen işlemciler render işinde yine tokatlar gibi geliyor.

Valla Intel hiç kasmadan piyasayı alacak gibi duruyor yine, isme baksana Coffee Lake sülalesi rahat adamların

Ustam belki benden tavsiye istemedin ama ben yinede vereyim. GTX 1080 1080p için değil belki ama ileride satıp iyi bir monitör alırsın. Ayrıca çoğu oyunda 140 FPS üstü alacağın için yayın içinde iyi olur.

Dosya Ekleri

• Mert PC.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 92
Valla Intel hiç kasmadan piyasayı alacak gibi duruyor yine, isme baksana Coffee Lake sülalesi rahat adamların
Haklısınız adamlar hiç rahatlığı bozmuyor.

Yapmayın yazı tura atıcam şimdi Intel mi AMD mi diye
Şu anda alıcaksan Ryzen al ama 2 ay sonra alıcak isen İntel' in yeni işlemcilerine bakmak lazım.
Fakat Ryzen yine güncelleneceği için hiç platform değiştirmeden eş güce ulaşırsınız.

S
Size ne yorum yapsam yalan olur AMD den hiç anlamıyorum çince birisi konuşuyormuş gibi geliyor.

Özetle 7500 TL Monitör dahil sistem mi istiyorsunuz?

Özetle 7500 TL Monitör dahil sistem mi istiyorsunuz?
Evet ancak monitörün 2.000.00 liralık olmasına hiç gerek yok 750 800 lira arası da benim işimi görebilir diye düşünüyorum ille de 144 gerekiyorsa 144 olsun tamam bütçe 8.000.00 olsun Ama lütfen kısabildiğiniz kadar siz yine de kısın 500gb SSD şu an hiç gerek yok 250 olsa yeter bana kalsa 120 bile yeter aslında da işte oda öldürmek olur sanırım SSD sistemde var mı? sorusuna var diyebilmek için olmuş olacak gibi

AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI VGA FreeSync GAMING MONİTÖR Şu çok daha hoş gibi duruyor gözüme çok kullanışlı gibi geldi. Dedim ve yazımı düzenliyorum oda kullanışlıymış

AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI VGA FreeSync GAMING MONİTÖR Şu çok daha hoş gibi duruyor gözüme çok kullanışlı gibi geldi. Dedim ve yazımı düzenliyorum oda kullanışlıymış

Açıkçası Aoc marka monitör hiç kullanmadım o yüzden hakkında yorum yapamayacağım ama Asus gerçekten uzun saatlerini bilgisayarda geçirenler için harika bir seçenek. Tabi monitör bilgim abartılacak kadar iyi değil lakin ikisi de fiyat bakımından yakın, fazla fark olacağını sanmıyorum ikisinin arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…