7500 TL'ye yayın için PC toplama

@Neko Hocam şimdi sizi dinliyorum inanın benim kafam şu an patates oldu anlamadım hiç bir şey. Ben size net söyleyeyim siz bana yardımcı olun. Klavye, mouse, mousepad, kamera, kulaklık, ses sistemi ve eski bir monitör benim hali hazır elimde var. 5.500.00 TL kredi çekip (kredi onaylandı) eldeki PC'yi ve bir kaç şeyi 2.000.00 TL'ye satıp(elimde başkasının 2.000.00 TL parasıda hazır) totalde bana 7.500.00 TL'lik bir PC lazım ve bu PC'de kasam yok monitörüm yok. Ancak şu olabilir sistem ucu ucuna çok güzel şekilde toparlandı diyelim biraz daha çıkabilirim bütçemi atıyorum maksimum ama maksimum 8.000.00 TL yi görebilirim ama görmezsem çok daha iyi olur.
Ustam belki benden tavsiye istemedin ama ben yinede vereyim. GTX 1080 1080p için değil belki ama ileride satıp iyi bir monitör alırsın. Ayrıca çoğu oyunda 140 FPS üstü alacağın için yayın içinde iyi olur.

Dosya Ekleri

• Mert PC.png
    Mert PC.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 92
Valla Intel hiç kasmadan piyasayı alacak gibi duruyor yine, isme baksana Coffee Lake sülalesi rahat adamların :)
Haklısınız adamlar hiç rahatlığı bozmuyor. :LOL:

Yapmayın yazı tura atıcam şimdi Intel mi AMD mi diye :D
Şu anda alıcaksan Ryzen al ama 2 ay sonra alıcak isen İntel' in yeni işlemcilerine bakmak lazım.
Fakat Ryzen yine güncelleneceği için hiç platform değiştirmeden eş güce ulaşırsınız.

S
Ustam belki benden tavsiye istemedin ama ben yinede vereyim. GTX 1080 1080p için değil belki ama ileride satıp iyi bir monitör alırsın. Ayrıca çoğu oyunda 140 FPS üstü alacağın için yayın içinde iyi olur.
Size ne yorum yapsam yalan olur AMD den hiç anlamıyorum çince birisi konuşuyormuş gibi geliyor.

Özetle 7500 TL Monitör dahil sistem mi istiyorsunuz? :neşeli:

Özetle 7500 TL Monitör dahil sistem mi istiyorsunuz? :neşeli:
Evet ancak monitörün 2.000.00 liralık olmasına hiç gerek yok 750 800 lira arası da benim işimi görebilir diye düşünüyorum ille de 144 gerekiyorsa 144 olsun tamam bütçe 8.000.00 olsun :D Ama lütfen kısabildiğiniz kadar siz yine de kısın 500gb SSD şu an hiç gerek yok 250 olsa yeter bana kalsa 120 bile yeter aslında da işte oda öldürmek olur sanırım :D SSD sistemde var mı? sorusuna var diyebilmek için olmuş olacak gibi :D

Monitör için o kadar kasmaya gerek yok, 144Hz 1080P artar bile. Özellikle yayın işleriyle uğraşanların 2K ve 4K monitörlere ihtiyacı yok zira o kalitede video izleyecek kullanıcı yok bizde. Bence sistem toplarken yayıncılar için 1080P tabanlı düşünmek lazım:

Asus VG248QE 24” 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED Oyuncu Fiyatı
AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI VGA FreeSync GAMING MONİTÖR Şu çok daha hoş gibi duruyor gözüme çok kullanışlı gibi geldi. Dedim ve yazımı düzenliyorum oda kullanışlıymış :D

AOC 24" G2460PF 1ms 144Hz Full HD HDMI DVI VGA FreeSync GAMING MONİTÖR Şu çok daha hoş gibi duruyor gözüme çok kullanışlı gibi geldi. Dedim ve yazımı düzenliyorum oda kullanışlıymış :D

Açıkçası Aoc marka monitör hiç kullanmadım o yüzden hakkında yorum yapamayacağım ama Asus gerçekten uzun saatlerini bilgisayarda geçirenler için harika bir seçenek. Tabi monitör bilgim abartılacak kadar iyi değil lakin ikisi de fiyat bakımından yakın, fazla fark olacağını sanmıyorum ikisinin arasında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı