7500 TL'ye yayın için PC toplama

Al da görelim artık, burası @brkdnmz'un konusunu geçecek neredeyse.
Sürekli sorun çıkıyor nanokatalogtan az önce telefon görüşmesi yaptık dün siparişte değişiklikleri söylemiştim sonra iletişim sağlanamadı mesaileri bitti. Az önce konuştuk güncelleme yapmamışlar söylediğim hiç bir şeyi dün yapmamışlar dün konuştuğumda adam bana güncelledim demişti ama hiç bir şey yapmamış meğersem bugün ki de siparişi komple iptal etti yeniden sipariş verin diyor bakalım biraz uğraştıracaklar neden uygun olduğu şimdi anlaşıldı :/

Size bir tek Neko hocam yardım etmedi ha Bakalım sistem ateş edecek mi? Bilgim olsa amazon hakkında...
Araştırıyorum bakalım neler çıkacak nasıl olacak yada olmayacak. Nanokatalogu siz önermiştiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam çok sorun yaşıyoruz siteyle iletişim konusu biraz sıkıntılı bir şirket. Bu kadar sisteme para vermişken elden gidip alayım diyorum ancak aracımın muayenesi yok ne yazık ki Antalyadan İstanbula da mutlaka bir çevirmeye denk gelirim. İletişimde çok sorun yaşayınca ne olur ne olamaz diye ürünleri elden alasım var. İçimde bir tereddüt oluştu.

Yani nasıl desem 10.00 Liralık bir ürün de alsan müşterisin ve müşteri desteği vermek zorundalar ki ben onlardan 6300.00 Liralık alışveriş yapıyorum biraz daha özen göstermeleri lazım diye düşünüyorum ama bu insanlar beni hiç sallamıyor resmen umurlarında değil. Vallahi nasıl olacak bilmiyorum bir şekilde İstanbula gitmeyi deneyeceğim çok sorunlular çünkü aklımda şüphe oluşuyor ister istemez yani bu kadar para verip sistem alacağım ilgilenen cevap veren yok çok saçma değil mi?

Bu mesajlarım ortalama 2 saat içerisinde tek tek yazdığım mesajlarım.

@Silinen üye Hocam Online Chat'te Şakir Bey'i ister misiniz? Onunla konuşun bir de. Berke diye biri sizinle görüşmemi istedi dersiniz. Onun yardımcılığını beğendim.
İstanbula sizce gitmeye gerek var mı? Güvenilir midir? Sorun çıkarsa ürünlerde yardımcı olurlar mı?

Aynısını bana da yapıyorlardı. Ama, edindiğim bilgilere göre o ürünler size çok büyük ihtimalle ulaşacak. @Silinen üye Gitmeniz gerektiğini sanmıyorum. Hocam siz dediğimi yapın.
İstanbulda kalacak yer buldum arkadaşlarda şansıma ki arkadaşların evi ile nanoun ofisi arasında 10 dakika var Uçak biletimi alıp gidip kendim elden teslim alıp gelicem olmayacak yoksa böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…