7500 TL'ye yayın için PC toplama

Gerek yok şimdilik ilerde bakarım 2K monitöre şu an klavyem olmadığından şimdilik böyle olsun.
Hocam GTX 1080'e biraz ayıp olmadı mı? Yani 144 MHz alana kadar 2k bir monitör bakın her zaman değişen bir parça değil. Almışken memnun etsin sizi. Benim tavsiyem 2K almanız.
Çok büyük sorun yaşadık iletişim konusunda beni çok dikkate almadılar yazıp yazıp sildiler mesajları kişiden kişiye yönlendirdiler saatlerce cevap vermediler tam bir rezillik ancak bunca rezillik ben bu ürünleri alana kadar olacak ürünleri aldıktan sonra ben yapacaklarımı biliyorum eğer üründen memnun kalmazsam yada bir sorun çıkarsa şimdilik susuyorum. Monitör buldum çok güzel monitöre karar verdim asla fikrim değişmez şu saatten sonra. Monitörüm budur: VG248QE | Monitör | ASUS Türkiye
Bir diğer konuda bu monitörün sıfırına 1350.00 TL civarında bir para vermektense sahibinden sitesinden GeT ilan açtıracağım bir monitör buldum 900.00 TL ye kalan 450.00 TL ye de Corsair K70N klavyesini tabi onunda 2. elini almayı düşünüyorum onuda buldum onu da GeT ilan ile alacağım. Şimdilik fikirlerim bunlar gerçekleşmesini bekliyorum monitörü konuştum ancak klavyeyi konuşmadım henüz cevap vermedi.
@Neko Nasıl sence iyi yapmış mıyım :)

Arkadaş konu resmen ansiklopediye doğru gidiyor, ne tartışılıyor hiçbir fikrim yok. Konu sahibi arkadaş yayıncı değil mi? O halde Full HD 144 Hz bir monitör alsın geçsin gerek yok 2K monitöre.

Arkadaş konu resmen ansiklopediye doğru gidiyor, ne tartışılıyor hiçbir fikrim yok. Konu sahibi arkadaş yayıncı değil mi? O halde Full HD 144 Hz bir monitör alsın geçsin gerek yok 2K monitöre.
Zaten bütçesi ona yetiyor şu an. Ama aldığı ekran kartı GTX 1080. Bu karta 2K yakışır.

Zaten bütçesi ona yetiyor şu an. Ama aldığı ekran kartı GTX 1080. Bu karta 2K yakışır.

Haklısın lakin yayıncı birisine 2K monitör hiçbir ekstra katkı sağlamayacaktır. Ülkemizde 2K yayını takip edebilecek kitleler yok hatta çoğu kullanıcı mobilden falan takip ediyor yayınları. 2K yayın akışı için şuan daha erken, ekran kartını benim gibi önceden ucuza almadıysa 1070 falan tercih edip bütçeden avantaj sağlayabilir tabi. Bildiğim kadarıyla 2K monitörde Full HD bulanık görünüyor.

Arkadaşlar lütfen yeni fikirler vermeyin çok kararsız birisiyim işten de pek anlamadığımdan hemen kafam karışıyor ancak kafamda ben sabitledim yeni fikirler vermeyin lütfen aklımda soru işareti kalıyor sistem ve monitörü kafamda belirledim kesinleştirdim bütçem buna yetiyor maalesef gönül ister çift ekran kartı GTX 1080 gönül ister 8K monitör ancak durum buna yetiyor şimdilik. O nedenle böyle kalsın bu sistem monitörü felan zaten 2. el alıyorum GeT ilan ile ki klavyeye de para artsın diye. Herkesin önerisi için fikirleri için uğraşları için çok çok ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum bilgilendirdiniz karar verdiniz önerilerde bulundunuz çok sağolun.

Tek problemim kaldı oda amazondan getirteceğim klavyeyi onun hakkında araştırma yapıyorum hiç amazondan alışveriş yapmadım tek sorunumuz şimdilik bu kaldı çok şükür.
Sistem budur;

Dosya Ekleri

• 1080.png
    1080.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 172
  • asus.jpg
    asus.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 71
  • k70.jpg
    k70.jpg
    188,7 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı