- Makaleler
- 1
Daha fazla  

Hocam GTX 1080'e biraz ayıp olmadı mı? Yani 144 MHz alana kadar 2k bir monitör bakın her zaman değişen bir parça değil. Almışken memnun etsin sizi. Benim tavsiyem 2K almanız.Gerek yok şimdilik ilerde bakarım 2K monitöre şu an klavyem olmadığından şimdilik böyle olsun.
Çok büyük sorun yaşadık iletişim konusunda beni çok dikkate almadılar yazıp yazıp sildiler mesajları kişiden kişiye yönlendirdiler saatlerce cevap vermediler tam bir rezillik ancak bunca rezillik ben bu ürünleri alana kadar olacak ürünleri aldıktan sonra ben yapacaklarımı biliyorum eğer üründen memnun kalmazsam yada bir sorun çıkarsa şimdilik susuyorum. Monitör buldum çok güzel monitöre karar verdim asla fikrim değişmez şu saatten sonra. Monitörüm budur: VG248QE | Monitör | ASUS Türkiye
Bir diğer konuda bu monitörün sıfırına 1350.00 TL civarında bir para vermektense sahibinden sitesinden GeT ilan açtıracağım bir monitör buldum 900.00 TL ye kalan 450.00 TL ye de Corsair K70N klavyesini tabi onunda 2. elini almayı düşünüyorum onuda buldum onu da GeT ilan ile alacağım. Şimdilik fikirlerim bunlar gerçekleşmesini bekliyorum monitörü konuştum ancak klavyeyi konuşmadım henüz cevap vermedi.
@Neko Nasıl sence iyi yapmış mıyım