7500 TL'ye yayın için PC toplama

Ama Intel alırsa kötü olacak

Bunu isteyeceğini sanmıyorum.

O zaman hem Ryzen hem Intel dizelim.

Sonra ikisini de koyup ye konu açsın hangisi daha iyi diye.

Sonuca göre alır.

İnanın yenemiyorum içimdeki korkuyu gerçekten yani öyle bir cahilim ki AMD alırsam fişi prize takasım gelmez

O zaman hem Ryzen hem Intel dizelim.

Sonra ikisini de koyup ye konu açsın hangisi daha iyi diye.

Sonuca göre alır.
Çok sevdim ben bu arkadaşı cana yakın sıcak samimi halden anlıyor belki abim belki ablam belki kardeşim ama kafa insan halden anlıyor ♥

Birde teknoloji şans işi Ryzen aldırırız bir sorun çıkar biz suçlu oluruz direk o yüzden onun içine sinmesi lazım ama dediğiniz çok mantıklı ikisini birden dizip konu açsın farkı yerlerde felan içine sinmesi lazım.

Yok canım o kadar da cahil değilim suçu size atacak kadar ama bir sorun olsa ilk söyleyeceğim şey "biliyordum ben böyle olacağını" demek olur

@Silinen üye Hocam anlayabiliyorum. Eskiden çok kötüydü.

Fakat şu an gerek ekran kartları gerekse işlemcileri çok iyi.

Ryzen'in çift çekirdek gücü Intel'in neredeyse iki katı.

Bunun yanında uzun bir süre AMD AM4 soket kullanacak. Yani geliştirme açısından daha iyi.

Intel'in ne yapacağı belli olmaz. Seneye bile soket değiştirebilir. Sistem ileride elinizde patlar.

Ryzen render, yayıncılık, video çekmek gibi işlerde çok daha başarılı Intel'e oranla.

Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün bir karşılaştırma videosunda render bakımından Intel'i geçtiği görülmüştü.

Oyunlarda ise şu anlık Intel bir tık daha iyi ama Ryzen'a güncelleme geliyor ve her güncelleme ile fark kapanıyor. Yakında hiç fark kalmayacak.

Bunun yanında atıyorum BF1'de Intel CPU'nun kullanımı %99 ise Ryzen CPU'nun %60 filan.

Ayrıca kutunun içinden çıkan stok fan o kadar iyi ki ekstra fan almaya gerek yok.

Sonuç olarak biz size isterseniz hem Intel hem Ryzen toplayalım?

Fakat ben olsam kesin Ryzen almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…