7500₺ toplama PC vs laptop

Yeny

Hectopat
Daha fazla  
7500 ₺ bütçem var. Sistem günlük işler ve oyun amaçlı kullanılacak. Belirlediğim bütçeye monitör dahil olmak üzere masaüstü sistem toplamak mı yoksa laptop almak mı?

Asıl sorulması gereken ihtiyacım tam olarak nedir? Oyun için bence her zaman masaüstü seçilmeli günlük için laptop daha mantıklı geliyor.

Masaüstü sistem %20 30 daha performanslı ve yükseltme yapman daha kolay olacaktır.
7500 TL bütçe ile 5500-6000 TL arası bir PC + 144Hz bir monitör olacaktır. Diğer ekipmanların klavye mouse vs var olduğunu ya da bu bütçeye dahil olmadığını bilmeden yazıyorum.

Asıl sorulması gereken ihtiyacım tam olarak nedir? Oyun için bence her zaman masaüstü seçilmeli günlük için laptop daha mantıklı geliyor.

Masaüstü sistem %20 30 daha performanslı ve yükseltme yapman daha kolay olacaktır.
7500 TL bütçe ile 5500-6000 TL arası bir PC + 144Hz bir monitör olacaktır. Diğer ekipmanların klavye mouse vs var olduğunu ya da bu bütçeye dahil olmadığını bilmeden yazıyorum.
Masaüstü sistem için ekipmanlarım yok. Bilgisayar toplarken günümüz şartlarıyla bazı donanımlardan kısmak zorunda kalıyorum. Haliyle bunu pek yapmak istemiyorum. Birde bazen seyahat ediyorum ve bilgisayar lazım oluyor. Bu durumumu da göz önünde bulunduruyorum.

model olarak attım fiyatlarını artılarını eksilerini biraz daha iyi araştırmak lazım. 5 10 dk baktığıma göre bu ekran kartına sahip 16 GB ram olan ve SSD li fiyatlar bu aralıkta. İşlemci farkıyla fiyatları değişmekte.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı