₺7500 yayın ve render için sistem önerisi

Bütçe
7500

thorzen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben PUBG Mobile oyun oynayıp yayin açıp render yapmak istiyorum ve çok kararsız kaldım. Alacağım sistemin de beni bayağı bir sure götürmesini istiyorum. Bütçem maksimum 7500 şu an indirimde PC Hocası'nın da önerdiği bir sistem var ama yayin ve render için yeterli olur mu diye kararsızım.

Intel i3-10100F / ASUS TUF GeForce GTX 1650 P 4 GB / 16 GB RAM / 500GB M.2 SSD​

Sistem bu. Tavsiye edebileceğiniz güzel bir sistem var mı? AMD kesinlikle düşünmüyorum ekran kartını. Şimdiden çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :)

Bütçeye göre iyi bir sistem, ekran kartının Asus TUF olması zaten marka isminden dolayı 300-400 TL fark yapıyor ancak soğutması çok iyi TUF'un.
Bu bütçede I3-10100F iyi bir tercih değil.
KNK NEDEN KÖTÜ HERKES ÖVÜYOR BU SİSTEMİ CEVAPLARMSN
İşlemcisi bütçeye göre kötü. Daha iyi sistemler bulunabilir.

Kanka NEDEN KÖTÜ HERKES ÖVÜYOR BU SİSTEMİ CEVAPLARMSN

İkinci olarak monitör dahil mi ve i3-10100F iyi değil ama monitör dahil olup olmadığını yazarsan daha iyi sistem önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dahil mi ve i3-10100F iyi değil ama monitör dahil olup olmadığını yazarsan daha iyi sistem önerebilirim.

Bir de monitör aldım sadece kasa alacağım yardımcı olursan çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı