7500F, 4070 Super sistemde yayın yaparken CS 2 kasıyor

Muwusty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Kick ve YouTube'da yayın yapıyorum. Çoğu oyunu oynuyorum oyunların yayınını yaparken bir sorun olmuyor ama CS2 yayını yaparken oyun kasıyor. 250-300 FPS arası almama rağmen kasma oluyor. Bunu nasıl çözerim? 7500F ve 4070 Super var.

Önceki driver güncellemelerinde bu sorun devam ediyordu anlamış değilim.

OBS üzerinden mi yayınlar bende de 7500F ve düz 4070 var problem yaşamadım hiç. Sadece 2K değil 1080p kullanıyorum.

Evet OBS yayını yapıyorum.
PC'yi 1080'e çekip deneyeyim.

Düzelmezse PC açtığım zaman OBS ayarlarının ekran görüntüsünü seninle paylaşırım.

Düzelmezse PC açtığım zaman OBS ayarlarının ekran görüntüsünü seninle paylaşırım.

Denedim ama düzelmedi.
Sanırsam OBS kaynaklı bir durum yayın açmasam bile OBS arkada açık kaldığında CS'de kasma hissi oluşuyor bunu nasıl çözerim?

Denedim ama düzelmedi.
Sanırsam OBS kaynaklı bir durum yayın açmasam bile OBS arkada açık kaldığında CS'de kasma hissi oluşuyor bunu nasıl çözerim?

OBS'deki yayın ayarlarının görüntüsünü buraya paylaşabilir misin bakalım.

Ayarlarım böyle OBS sadece arkada açıkken CS2 220 FPS'e kadar düşüyor ve kasma hissi oluyor ama kapatınca 330'a kadar çıkıyor.

Hocam DC kullanıyor musunuz oradan iletişime geçelim isterseniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 3
Ayarlarım böyle OBS sadece arkada açıkken CS2 220 FPS'e kadar düşüyor ve kasma hissi oluyor ama kapatınca 330'a kadar çıkıyor.

Hocam DC kullanıyor musunuz oradan iletişime geçelim isterseniz.

Şu an evde değilim çalışıyorum ama ayarlarınızdan kaynaklı olabilir eve geçince ben kendi ayarlarımı paylaşacağım sizinle. Bazı ayarlar farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…