M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 523 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar Kick ve YouTube'da yayın yapıyorum. Çoğu oyunu oynuyorum oyunların yayınını yaparken bir sorun olmuyor ama CS2 yayını yaparken oyun kasıyor. 250-300 FPS arası almama rağmen kasma oluyor. Bunu nasıl çözerim? 7500F ve 4070 Super var.
Arkadaşlar Kick ve YouTube'da yayın yapıyorum. Çoğu oyunu oynuyorum oyunların yayınını yaparken bir sorun olmuyor ama CS2 yayını yaparken oyun kasıyor. 250-300 FPS arası almama rağmen kasma oluyor. Bunu nasıl çözerim? 7500F ve 4070 Super var.
KS KS M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 523 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #11 QTV dedi: İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkların nasıl? Genişletmek için tıkla... Normal olması gerektiği gibi ekran kartı Max 75 işlemci 60 65 arası. Artı 0 Eksi
QTV dedi: İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkların nasıl? Genişletmek için tıkla... Normal olması gerektiği gibi ekran kartı Max 75 işlemci 60 65 arası.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.293 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #12 Muwusty dedi: Normal olması gerektiği gibi ekran kartı Max 75 işlemci 60 65 arası. Genişletmek için tıkla... Peki 28 Ağustos NVIDIA driverı yaptınız mı? Yaptıktan sonra mı böyle oldu yapmadan da bu sorun var mıydı? Artı 0 Eksi
Muwusty dedi: Normal olması gerektiği gibi ekran kartı Max 75 işlemci 60 65 arası. Genişletmek için tıkla... Peki 28 Ağustos NVIDIA driverı yaptınız mı? Yaptıktan sonra mı böyle oldu yapmadan da bu sorun var mıydı?
KS KS M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 523 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #13 QTV dedi: Peki 28 Ağustos NVIDIA driverı yaptınız mı? Yaptıktan sonra mı böyle oldu yapmadan da bu sorun var mıydı? Genişletmek için tıkla... Önceki driver güncellemelerinde bu sorun devam ediyordu anlamış değilim. Artı 0 Eksi
QTV dedi: Peki 28 Ağustos NVIDIA driverı yaptınız mı? Yaptıktan sonra mı böyle oldu yapmadan da bu sorun var mıydı? Genişletmek için tıkla... Önceki driver güncellemelerinde bu sorun devam ediyordu anlamış değilim.
spectraexx Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX4070 12Gb Ryzen 5 7500f 5.1Ghz DDR5 32Gb Cruical Pro Ram ve 1Tb Cruical SSD Zalman Cnp9sx Kule tipi Soğutucu Samsung Odyssey G3 Rampage Redsky 700W Bronze kasa Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #14 Muwusty dedi: Önceki driver güncellemelerinde bu sorun devam ediyordu anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... OBS üzerinden mi yayınlar bende de 7500F ve düz 4070 var problem yaşamadım hiç. Sadece 2K değil 1080p kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Muwusty dedi: Önceki driver güncellemelerinde bu sorun devam ediyordu anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... OBS üzerinden mi yayınlar bende de 7500F ve düz 4070 var problem yaşamadım hiç. Sadece 2K değil 1080p kullanıyorum.
KS KS M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 523 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2025 #15 spectraexx dedi: OBS üzerinden mi yayınlar bende de 7500F ve düz 4070 var problem yaşamadım hiç. Sadece 2K değil 1080p kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet OBS yayını yapıyorum. PC'yi 1080'e çekip deneyeyim. Artı 0 Eksi
spectraexx dedi: OBS üzerinden mi yayınlar bende de 7500F ve düz 4070 var problem yaşamadım hiç. Sadece 2K değil 1080p kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet OBS yayını yapıyorum. PC'yi 1080'e çekip deneyeyim.
spectraexx Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX4070 12Gb Ryzen 5 7500f 5.1Ghz DDR5 32Gb Cruical Pro Ram ve 1Tb Cruical SSD Zalman Cnp9sx Kule tipi Soğutucu Samsung Odyssey G3 Rampage Redsky 700W Bronze kasa Cinsiyet Erkek Cuma 08:05 #16 Muwusty dedi: Evet OBS yayını yapıyorum. PC'yi 1080'e çekip deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Düzelmezse PC açtığım zaman OBS ayarlarının ekran görüntüsünü seninle paylaşırım. Artı 0 Eksi
Muwusty dedi: Evet OBS yayını yapıyorum. PC'yi 1080'e çekip deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Düzelmezse PC açtığım zaman OBS ayarlarının ekran görüntüsünü seninle paylaşırım.
KS KS M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 523 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 14:53 #17 spectraexx dedi: Düzelmezse PC açtığım zaman OBS ayarlarının ekran görüntüsünü seninle paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Denedim ama düzelmedi. Sanırsam OBS kaynaklı bir durum yayın açmasam bile OBS arkada açık kaldığında CS'de kasma hissi oluşuyor bunu nasıl çözerim? Artı 0 Eksi
spectraexx dedi: Düzelmezse PC açtığım zaman OBS ayarlarının ekran görüntüsünü seninle paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Denedim ama düzelmedi. Sanırsam OBS kaynaklı bir durum yayın açmasam bile OBS arkada açık kaldığında CS'de kasma hissi oluşuyor bunu nasıl çözerim?
spectraexx Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX4070 12Gb Ryzen 5 7500f 5.1Ghz DDR5 32Gb Cruical Pro Ram ve 1Tb Cruical SSD Zalman Cnp9sx Kule tipi Soğutucu Samsung Odyssey G3 Rampage Redsky 700W Bronze kasa Cinsiyet Erkek Cuma 14:57 #18 Muwusty dedi: Denedim ama düzelmedi. Sanırsam OBS kaynaklı bir durum yayın açmasam bile OBS arkada açık kaldığında CS'de kasma hissi oluşuyor bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... OBS'deki yayın ayarlarının görüntüsünü buraya paylaşabilir misin bakalım. Artı 0 Eksi
Muwusty dedi: Denedim ama düzelmedi. Sanırsam OBS kaynaklı bir durum yayın açmasam bile OBS arkada açık kaldığında CS'de kasma hissi oluşuyor bunu nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... OBS'deki yayın ayarlarının görüntüsünü buraya paylaşabilir misin bakalım.
KS KS M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 523 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 15:00 #19 spectraexx dedi: OBS'deki yayın ayarlarının görüntüsünü buraya paylaşabilir misin bakalım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarım böyle OBS sadece arkada açıkken CS2 220 FPS'e kadar düşüyor ve kasma hissi oluyor ama kapatınca 330'a kadar çıkıyor. spectraexx dedi: OBS'deki yayın ayarlarının görüntüsünü buraya paylaşabilir misin bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam DC kullanıyor musunuz oradan iletişime geçelim isterseniz. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 43,6 KB · Görüntüleme: 3 Artı 0 Eksi
spectraexx dedi: OBS'deki yayın ayarlarının görüntüsünü buraya paylaşabilir misin bakalım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarım böyle OBS sadece arkada açıkken CS2 220 FPS'e kadar düşüyor ve kasma hissi oluyor ama kapatınca 330'a kadar çıkıyor. spectraexx dedi: OBS'deki yayın ayarlarının görüntüsünü buraya paylaşabilir misin bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam DC kullanıyor musunuz oradan iletişime geçelim isterseniz.
spectraexx Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 175 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual RTX4070 12Gb Ryzen 5 7500f 5.1Ghz DDR5 32Gb Cruical Pro Ram ve 1Tb Cruical SSD Zalman Cnp9sx Kule tipi Soğutucu Samsung Odyssey G3 Rampage Redsky 700W Bronze kasa Cinsiyet Erkek Cuma 15:15 #20 Muwusty dedi: Ayarlarım böyle OBS sadece arkada açıkken CS2 220 FPS'e kadar düşüyor ve kasma hissi oluyor ama kapatınca 330'a kadar çıkıyor. Hocam DC kullanıyor musunuz oradan iletişime geçelim isterseniz. Genişletmek için tıkla... Şu an evde değilim çalışıyorum ama ayarlarınızdan kaynaklı olabilir eve geçince ben kendi ayarlarımı paylaşacağım sizinle. Bazı ayarlar farklı. Artı 0 Eksi
Muwusty dedi: Ayarlarım böyle OBS sadece arkada açıkken CS2 220 FPS'e kadar düşüyor ve kasma hissi oluyor ama kapatınca 330'a kadar çıkıyor. Hocam DC kullanıyor musunuz oradan iletişime geçelim isterseniz. Genişletmek için tıkla... Şu an evde değilim çalışıyorum ama ayarlarınızdan kaynaklı olabilir eve geçince ben kendi ayarlarımı paylaşacağım sizinle. Bazı ayarlar farklı.