Çözüldü RTX 4070 Super sistemde FC 24 kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

percyjackson

Decapat
Daha fazla  
RTX 4070 Super ekran kartım var FC24'ü indirdim fakat garip bir kasma var spikerin sesinde de hafif kesilmeler oluyor oyunda da ara ara saliselik droplar giriyor ara sahneler kasıyor. Çözümü nedir?

Çözüm
Biraz araştırdım genelde 60 FPS çekip görüntü ayarlarını düşürmekte bulmuş çoğu kişi sorunu, FC 25 de çıktığı için pek bir güncelleme geleceğini sanmıyorum oyun için.
Ayarlarınızı durmadan değiştirerek test edin isterseniz sizin için en uygun şekilde ayarlayıp o şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.

Tam ekrandan kenarsız pencere moduna çektim ve sorunum düzeldi anlamadım sanırım tam ekrandan dolayı sorun varmış.
FIFA görüntü ayarlarınızı paylaşabilir misiniz bir bakalım?

Dinamik çözünürlüğü açtığım zaman düzeldi gibi oldu bazen hala drop giriyor ama bazen de akıcı oynatıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (36)-min.png
    Ekran Görüntüsü (36)-min.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 61
Dinamik çözünürlüğü açtığım zaman düzeldi gibi oldu bazen hala drop giriyor ama bazen de akıcı oynatıyor.

Biraz araştırdım genelde 60 FPS çekip görüntü ayarlarını düşürmekte bulmuş çoğu kişi sorunu, FC 25 de çıktığı için pek bir güncelleme geleceğini sanmıyorum oyun için.
Ayarlarınızı durmadan değiştirerek test edin isterseniz sizin için en uygun şekilde ayarlayıp o şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.

Tam ekrandan kenarsız pencere moduna çektim ve sorunum düzeldi anlamadım sanırım tam ekrandan dolayı sorun varmış.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı