7500F - 9060XT sistem nasıldır?

Monitör marka değişik hocam ekipmanlar rampage ama bilmiyorum

Colorful anakart var :/ sıkıntılı anakart zaten Colorful düzgün bir marka değil?
Hocam bütün anakartlara sıkıntılı diyoruz marka olarak mı yoksa model olarak mı diyorsunuz
@NAVEAX @940177
Şöyle birşey yapmaya ne dersiniz ben size bütün para biriktiğinde tekrar etiket atarak yazayım o zaman. Hem stoklar gelir birdahs üstüne düşeriz fiyatlar uyguna iner şuan mantıklı olan tüm sistemleri atıp konuyu kapatalım bence ne dersiniz ben tekrar açarım etiket atıp 2 3 ay sonra

Colorful anakart var :/ sıkıntılı anakart zaten Colorful düzgün bir marka değil?
470 ₺ farkla asus b650 de yapılabilir ama sıkıntı bir anakart veya marka değil, o yüzden gerek duymadım.

Hocam klavye fare kulaklık monitör 8k tutuyor ama en azından güzel rampage veya bilinmedik 1 monitör değil
Hocam 2k monitör ve ekipmanlar nasıl 8k tutuyor.

Monitör marka değişik hocam ekipmanlar Rampage ama bilmiyorum.

Hocam bütün anakartlara sıkıntılı diyoruz marka olarak mı yoksa model olarak mı diyorsunuz.
@NAVEAX @940177
Şöyle bir şey yapmaya ne dersiniz ben size bütün para biriktiğinde tekrar etiket atarak yazayım o zaman. Hem stoklar gelir birdahs üstüne düşeriz fiyatlar uyguna iner şu an mantıklı olan tüm sistemleri atıp konuyu kapatalım bence ne dersiniz ben tekrar açarım etiket atıp 2 3 ay sonra.

Colorful'un şu anki ve önceki modellerine bakarak konuşuyorum uzun vadeli değil kesinlikle.

470 ₺ farkla ASUS B650 de yapılabilir ama sıkıntı bir anakart veya marka değil, o yüzden gerek duymadım.

Sıkıntı çıkartıyor yurt dışında var şikayetleri videoları vs Türkiye'de çok görmedim.

Colorful'un şu anki ve önceki modellerine bakarak konuşuyorum uzun vadeli değil kesinlikle.

Sıkıntı çıkartıyor yurt dışında var şikayetleri videoları vs Türkiye'de çok görmedim.
Her markanın şikayetleri var, MSI, Asus, Gigabyte kalitesinde olmayabilir ama onlardan baktığımız modeller de üst seviye olmadığı için sorun etmezdim ben şahsen.

Hocam 2k değil sanırım atayım mı link
Hocam 1080p sistem kuracaksanız 9060 XT 16 GB ihtiyacınız olacagını sanmıyorum. Uzun ömürlü 1080p sistem için 4070 sistemleri şuan daha uyguna alabilirsiniz.

Her markanın şikayetleri var, MSI, Asus, Gigabyte kalitesinde olmayabilir ama onlardan baktığımız modeller de üst seviye olmadığı için sorun etmezdim ben şahsen.

Hocam 1080p sistem kuracaksanız 9060 XT 16 GB ihtiyacınız olacagını sanmıyorum. Uzun ömürlü 1080p sistem için 4070 sistemleri şuan daha uyguna alabilirsiniz.
Hocam 4070 in vraimi kaç daha pahalı diye biliyorum

Ben vrami yüksek almaya çalıştım bana uygun 9060 falan vardı ondan bunu seçtim

Kulaklık da ekleyeceğim

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250808_170902_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250808_170902_Hepsiburada.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 8

Kulaklık da ekleyeceğim
Hocam attıklarınızı almayın kesinlikle. 4070 hazır sistemlerde şuan uygun fiyata bulunabiliyor 12 GB. Monitör ve diğer ekipmanları da önerebiliriz.

Kulaklık da ekleyeceğim

Toplam 8079 ₺. Bunları öneririm.

Son düzenleme:
Hocam attıklarınızı almayın kesinlikle. 4070 hazır sistemlerde şuan uygun fiyata bulunabiliyor 12 GB. Monitör ve diğer ekipmanları da önerebiliriz.

Toplam 8079 ₺. Bunları öneririm.
Hocam monitör gene 1080 klavyeyide 100 almam lazım 60 75ler uymaz .fareyide 25k değerlendirmesi var ama bilmiyorum kulaklık olarak öneriniz var mı en son gx30 ve fifine h9 vardı bunlar olur mu yoksa öneriniz var mıdır

Hocam monitör gene 1080 klavyeyide 100 almam lazım 60 75ler uymaz .fareyide 25k değerlendirmesi var ama bilmiyorum kulaklık olarak öneriniz var mı en son gx30 ve fifine h9 vardı bunlar olur mu yoksa öneriniz var mıdır
Bilmiyorum 12gblık vram yeterli olur mu ilerisi için hoş olur mu dayanıklı olur mu bilmiyorum ben 16lık olsun ilerdekş ileri seviye oyunlarıda destekler diye dedim

8K ama kulaklık yok hocam

Bana aslında tam böyle tam 32 35 falan tutup 7 8 e de diğet malzemeleri alsam çok uygun olur ama bilmiyorum 32 ye 12gblık veya 16gblık da sistem yok 8gb vramli sistemler bile 30larda

4070 piyasada yok hocam 45 altı fiyat yok daha özelliştirilmemiş bile bizim ki gibi

Klavye ve kulaklık için ayrı forumumuz var hocam bakabilirsiniz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı